skyy
|
05.02.2012. - 22:06:49
1. es ceru, ka kādreiz Tu man piedodi un spēsi iemīlēt kādu... un kāds ļoti, ļoti mīlēs Tevi!
2. es zinu, ka Tu mani mīlēji un laikam vēl joprojām kaut ko jūti, zini, Tu esi īpašs cilvēks..nu, tāds ar siltu smaidu un sauli sirdī... Tevī ir tik daudz patiesuma, nesamaitāta īstuma... nepazaudē to... es zinu, ka uz šīs pasaules ir kāda meitene, kas ir radīta tieši Tev... lūdzu PIEDOD, ka Tevi sāpināju un tā arī nespēju Tev sniegt to, ko Tu esi pelnījis!!
3. es vienkārši ļoti ilgojos pēc Tevis... tādēļ brīžiem esmu ļoti neciešama... es zinu, ka esmu Tev kas ļoti, ļoti īpašs... piedod, ka esmu kā niķīgs bērns, bet man ik pa brīdim ir nepieciešams to dzirdēt... dzirdētkā Tu to saki...
* es nezinu vai es esmu Tev piedevusi... nezinu... ir pagājuši 7 gadi!!!! ... bet redzot Tevi, vai dzirdot pieminot Tavu vārdu vēl aizvien pārskrien pāri kauliem tirpas... man vēl aizvien sāp... un arī tā vēstule man vēl aizvien ir... es ceru, ka pienāks tāds rīts un es pamodīšos ar tādu viegluma sajūtu, ka spēšu ar Tevi komunicēt un nebūs manī nedz sāpju, nedz kamola kaklā... es ceru, ka kādreiz pienāks diena, kad es spēšu par Tevi no sirds priecāties... un es ceru, ka kādreiz Tev spēšu to visu pateikt... un... vienkārši pagriezties un aiziet!!!!!