janisl202
|
21.04.2017. - 03:06:09
Par palīgrīkiem pieaugušajiem - diez vai ir vērts daudz konsultēties, tā kā katram ar to ir individuāli, galvenais neņemt gluži vislētāko, tā kā tie parasti ir pārklāti ar tādu materiālu, kā rotaļlietām bērnībā, ko just ķermeņa atverēs it nemaz nav patīkami (ja vien nepiemīt mazohisms). Tāpat arī neieteiktu daudz paļauties uz komentāriem, tā kā tā ir nozare, kur ir grūti radīt ko daudz labāku, par saprātīgu cenu, līdz ar to - ja es ražotu tādus rīkus, es noteikti algotu darbiniekus, kas Internetā stāstītu kāds vienreizējs orgasms viņiem ir to lietojot... Kad objektīvi nav iespējams būt nepārspējamam, tad visa panākuma atslēga ir sabiedriskajās attiecībās.
Par vibrēšanu - mana pieredze gan liecina, ka tā izraisa tikai vēdergraizes. Pārdevēji ganjau izceltu - ka gandrīz visi sasniedz orgasmu... neviens jau nekad nepārbaudītu vai tie gandrīz ir 90%, 10% vai varbūt 0, 0001%. Mana versija ir, ka tā virbācija ar relatīvi augstu frekvenci, stimulē organismu uzskatīt, ka ir traucējumi gremošanas sistēmā un rada attiecīgu reakciju. Varbūt, tiem, kam ir pārāk ātri orgasmi - tas notiek pirms viņiem sākas diskomforts.
Par to, kādēļ prostatas masāžai vajag ierīces - ne visi puiši ir attiecībās un ne visi brīvie ir gatavi gulēt ar visiem pēc kārtas. Otra lieta ir tāda, ka tam vajag notikt ilgi un intensīvi, ir daudz puišu, kas var ilgi, ir daudz, kas var intensīvi, bet tādi, kas varētu ilgi un intensīvi ir ļoti reti. Arī, ja konkrētais puisis spēj novest līdz orgasmam, viņa spēju noteikti nepietiks vairākkārtīgiem orgasmiem pusotras stundas garumā, ko brīvi var sasniegt ar palīgierīcēm. Nemaz nerunājot par to, ka palīgierīces nepārnēsā slimības, neizplata baumas un ir vienmēr pieejamas. Vienīgais, ko tās nespēj - mīlēt un kliedēt vientulību.