oomny
|
01.02.2017. - 23:58:07
izklausās ka tam džekam ir tāda pozitīva un nepiespiesta attieksme pret seksu. kā pret kaut ko, ko ir aizraujoši sadarīt ar draugiem vai pat nepazīstamiem cilvēkiem - kā uzspēlēt galda futbolu vai aizbraukt uz kalnu slēpot. ir tādi cilvēki. un būtu kļūdaini uzskatīt, ka sekss viņiem nozīmē tikai iespraušanu un izšļākšanu. nē, viņiem tās arī ir emocijas, lai arī citādākas nekā tavējie tauriņi vēderā.
kāda būtu "pareizā" rīcība, varētu droši uzzināt tikai pārbaudot abus variantus, t.i. vienu un to pašu situāciju izdzīvojot divreiz un vienreiz rīkojoties tā un vienreiz šitā, diemžēl tas dzīvē nav iespējams.
un mēs te varam zīlēt viskautko, bet nu nevaram mēs tev ieteikt pareizo variantu. ir situācijas, kādās mēs varētu tādu ieteikt, piemēram, uz "viņš man regulāri melo, krāpj mani ar tādu un tādu, bet visu noliedz, kaut arī man ir droši pierādījumi, ko man darīt?" vai "viņš pret mani izturas kā pret lupatu, ko man darīt?" atbilde būtu "atkraties no viņa tūlīt!". bet tavā gadījumā viennozīmīga atbilde nav iespējama.
no vienas puses, jā, gribētos teikt ka ja tu skaidri saproti ka viņš nespēj piedāvāt tādu attiecību veidu kādu tu vēlies un ka tādā attiecību modelī kādu vēlas viņš tu jutīsies nepiepildīts un nelaimīgs, tad labāk atturēties no došanās šajā skaidri saredzamajā strupceļā.
no otras, nu, jums tur var tomēr būt daudz foršu brīžu, kurus kāpēc gan laist garām?
lai vai kā, no ikvienas reizes, kas nesanāk, ja tu uz to raugies nevis uz kā šausmīgu neveiksmi bet kā vērtīgu pieredzi, tu kaut ko iemācies, kas tev var palīdzēt nākamajām reizēm sanākt labāk, un kaut kad, agrāk vai vēlāk, sanākt tām īstajām attiecībām ar to īsto cilvēku. bet ja sēdēsi un norakstīsi kā bezcerīgas visas iespējas kas nāk priekšā un neko nemēģināsi, izvairīdamies no iespējamajām neveiksmēm un to nestajām varbūtējām sāpēm, un gaidīsi tik to īsto un vienīgo un ideālo, iespējams, ātrāk pensiju sagaidīsi nekā viņu.