liberta
|
10.12.2016. - 00:43:47
Nejauc sex ar jūtām, hetero slimais lesbieti!!!
Sievietes Tu pavisam nesaproti, tāpec raksti līdzīgus murgus - kā šo - jau gadiem ilgi šajā portālā.
Un vēl pateikšu vienu domu, par ko mani atkal daudzi/daudzas nemīlēs. Bet domājošie cilvēki sapratīs.
Es nedraudzējos ar lesbietēm. Jo viņu starpā draudzība gandrīz 99% ir neiespējama, tāpat kā sievietes un vīrieša draudzība.
Vēl Tevi te "iepriecināšu" sexa vergs un "skaistuli"!! Ir tāda pavisam vnk patiesība - tie kas daudz runà par sex un uzdodas par sex expertiem, pārsvarā ir apaļas nulles, izvirtuļi vai deģenerāti.
Neviena sevi cienoša un pilnvērtīga personība nedižojas citu priekšā ar jebkādiem saviem panākumiem jebkurā jomā.
Savus mazvērtības kompleksus un slimīgi greizās hipotēzes par citiem līdzcilvēkiem atstāj ārpus publiskās vides. Zemei vajag vnm mēslojumu, bet ne cilvēku gariem un dvēselēm īpaši šajā hiperjūtīgajā gay.lv vidē.
Un man jau sen ir vienalga, kas un kā uz mani skatās, man pat personiski neko nepajautājot.
Diskusijas šeit tieši tāpēc ir mirusī sadaļa, jo lai par ko diskutētu, galu galā tiks apspriestas personālijas, nevis diskusijas tēma. Līdz ar to pats termins - diskusija ir devalvēts līdz primitīvajam - es /Tev, Tu/man līmenim.
Te arī vairs nav nekas piebilstams.
Variet zākāt mani visādi - tuvredzīga, egoiste, liekule u.tml.
Lai kā es censtos pierādīt pretējo, tas neizdotos. Jo jūs vnk esiet savu iedomu pārākuma kompleksu vergi.