alvils
|
07.05.2016. - 13:20:14
Es arī esmu gandrīz visu mūžu nesekmīgos partnera meklējumos. Es gan dzīvoju Rīgā, bet esmu neglīts, visai apaļīgs (eju uz trenažieru zāli, lai tiktu ar to galā, bet rezultāti ir so, so) un diezgan depresīvu, neradošu raksturu (arī cenšos mainīt). Dažreiz ir gandrīz vai pilnīgs izmisums, ka visu laiku ir jābūt vienam. Citi, smukākiem un atraktīvākie var iemīlēties un komunicēt ar citiem, jo zina, ka sagādā prieku citiem un ir liela varbūtība, ka viņiem atbildēs. Man tā visa nav. Psihoterapeite vienmēr man saka, ka es nepietiekoši daudz meklēju, neieguldot darbu partnera atrašanā. Bet gay.lv, gejiem.lv, gribu.lv un tagad arī growlr ir izmēģināts, bet nekā nav. Viņa saka, ka jāmeklē ārzemju saitos, bet kāda jēga? Latvijas geji taču vispirms skatās vietējos saitus un tad, ja vajag vairāk partneru, tad meklē ārzemju saitos. Un ja es atrastu kādu ārzemnieku, kuram es būtu fetišs, vai tiešām mēs varētu veidot no tālu attiecības? Šaubos.
Es tomēr gribētu norakstīt lielu vainas daļu uz to, ka geji (vismaz Latvijā) pārāk daudz ir fokusējušies uz īstermiņa tikšanos. Viņi nav gatavi ieguldīt attiecībās, viņiem pēc tikšanās vieglāk ir ielikt jaunu sludinājumu, nekā uzrakstīt meilu "varbūt tiekamies atkal?". Viņi pastāvi gaida un cer, ka aiz stūra parādīsies kāds brīnums, kas viņus paraus septītās debesīs. Un, protams, dažreiz tā notiek un šo dažu reto reižu dēļ viņi ir gatavi atteikties no attiecībām ikdienā. Ir gadījies tādus sastapt. Bet ko var zināt, varbūt, ka viņi ir lāga cilvēki, bet tikai es esmu tas, kas nepavelku uz viņu prasību minimumu.
Liela nozīme ir arī tam, ka dominē sekss, bet attiecības taču ir arī kas vairāk - iespēja pabūt kopā, justies drošībā un pasargātam. Ja man blakus ir tuvs cilvēks, par kuru esmu pārliecināts, tad daudz vieglāk ir strādāt un dzīvot ikdienā, daudzi laika zagļi vispār atkrīt, jo vienmēr koncentrējos, lai visu izdarītu laikā un lai paliktu laiks un līdzekļi kaut ko kopīgi pasākt. Bet ja tā visa nav, tad ir visi tie sociālie tīkli un viss pārējais. Diemžēl nekā nav.