oomny
|
16.01.2016. - 11:53:12
zin kas man liekas dīvaini - kā pludmalē pludmalē var atgadīties tāda kontakt-uzmākšanās ar kontakt-nē
pastāsti, kā tas notiek?
jo, ciktāl nu man zināms, saunā (un arī ne jau jebkur, piemēram lielajā lounge rūmā, bet tieši sviedrētavā, vai baseinā - kur telpas izmērs nosaka atrašanos cits citam tuvu) vai tumšajās istabās, jā, tur piedāvājums var tikt izteikts kā pieskāriens un "jā" ir neiebilšana pret pieskārienu vai kaut kāda labpatikas izrādīšana un "nē" ir tās ķermeņa daļas, kas tev mērķtiecīgi pieskārusies (visbiežāk jau roka, bet var būt arī kāja (it īpaši, ja burbuļvannā), mute utjpr), pastumšana prom, bet pludmalē, tur taču pavisam cits telpas mērogs, tur "davai?" un atbildes "davai!" vai "paldies, nē" parasti tiek izteikts ar skatienu, žestu vai verbāli, un ja uz to tu atbildi noliedzoši, tad taču viņš nenāks tev tuvāk un negrābstīsies; vienīgā situācija, kad pludmalē piedāvājums varētu tikt izteikts ar pieskārienu, ir, kad tu sēdi ar kaut kādu kompāniju, spēlējot kārtis vai apspriežot laika apstākļus vai jaunumus politikā.
vai varbūt es kaut ko esmu palaidis garām?