oomny
|
11.10.2015. - 20:13:51
ha, ēsma nebija domāta norīšanai.
nēnu, lai jau. ja tu vēlies uzspēlēt pingpongu ar fēču maisiņiem, man nav nekas pretī.
neesmu viesis kas nāk pa durvīm, bet viens no tiem, kas dzīvo nama
ja uz to tā skatās, tātad tu dzīvo vienā namā ar cilvēkiem, kurus tu uzskati par lohiem. tikuntā nav forši. ne tev, ne tiem citiem. labāk būtu pieskaņot attieksmi vai arī tīties prom no tādas šausmīgas vietas.
Ja Tu Oomny butu bijis vērīgs, tad pamanītu ka tieši šī aptauja ur katru gadu ap šo laiku
a ko, es čtoļi teicu vai implicēju kaut ko pretēju? nē, es esmu pamanījis, ka šādas aptaujas notiek ne pirmo reizi, un saku, ka tas ir labi un pareizi:
tos pašus jautājumus uzdodot respondentu kopai šad un tad un pēc laiciņa atkal, iegūstami dati, kuri monitorē lgbt kopienas laimes indeksu dinamiskā griezumā, un tas taču ir malacīgi, ka kāds to noskaidro, vai ne?
Tev ir durvis atvērtas, lai kļūtu par biedru
biedra naudas žēl
Un apbēdināšu Tevi trešo reizi. No Tavas ( vai jebkura cita, šīs mājaslapas lietotāja) nodokļu maksātāja naudas es saņemu tieši, precīzi nulli.
kurā vietā es esmu kaut ko teicis par nodokļu maksātāju naudu? jel ko par to, ka mozaīka saņemtu valsts finansējumu vai ka tu personīgi saņemtu kādu atalgojumu par darbošanos mozaīkā - nekur. bet, kad tā padomā, par to pirmo pat varētu nebūt nepatiesība - es negribu to droši apgalvot un man slinkums gūglēt, bet es pieļauju iespēju, ka kādam mozaīkas projektam varētu būt bijis SIF vai kādas citas lokālas naudas čupiņas finansējums. bet pārsvarā, protams, finansējums ir ārzemju. un arī tad apgalvot, ka mozaīkai netiek ne grasis no neviena šī portāla lietotāja nodokļos samaksātās naudiņas, varētu nebūt patiesi, jo šai portālā ir arī daži lietotāji no treknajām eiropas valstīm, no kuru nodokļu naudiņas kaut kas, iespējams, tiek kādā no tiem fondiem, no kuriem mozaīkas projektiem tiek finansējums.
jebkurā gadījumā, tu mani it nemaz neapbēdini, bet, gluži pretēji, uzjautrini. paldies tev par to.
starp citu, tajā teikuma daļā, kas iekavās, komats ir lieks.
Bet izsaki kritiku ar vārdu, nevis slēpjoties zem nika un bez bildes.
ak, tu arī esi norijusi cukerberga un citu ēbreju inducēto "tev nebūs internetā būt ne mazdrusciņ anonīmam! ja tu visur neparaksties ar savu vārdu un uzvārdu un IP adresi un nevēlies feisgļukam uzrādīt valsts izdotu personu apliecinošu dokumentu, tātad tev ir ko slēpt, tu esi terōrists vai vismaz pedofīls!" sērgu, nabadzīte. nevēlos nosodīt cilvēkus par to, ka viņi ir aitas. tikai kaut kā žēl viņu.
nu a kur tad tev te ir tavs vārds un uzvārds un links uz feisgļuku un telefona numurs un mājas adrese un durvju kods, a? a? tātad tu arī esi terōriste vai vismaz pedofīls! vot!
Un šādas muldēšanas tukšumā, man nav vajadzīgas.
poga "Atslēgties" ir lapas kreisajā augšējā stūrī, un turpat ir arī links "Profils un iestatījumi", aiz kura ir viegli atrodama opcija "Izdzēst kontu" ;]
un šajā teikumā arī komats ir lieks, ja kas.
karoč, aptaujas rullē, bet tava attieksme pret lgbt cilvēkiem, kas atrodas ārpus tava "vispareizāko" geju un lesbiešu rōzā burbuļa, sūkā.