janisl202
|
05.09.2015. - 01:56:08
Ideālā gadījumā ir to nedarīt nedz pirmajā, nedz otrajā, nedz arī trešajā reizē... Ja nav pietiekama iepazīšanās procesa iepriekš, sekss lielākoties nesanāk labāks par viduvēju... Protams, dzīvē ne vienmēr sanāk, kā būtu labāk... Kādreiz ir tā, ka tā saikne uzreiz veidojās un šis solis sanāk spontāni... Par tiem nelāgajiem vārdiem, diez vai tie tiek uzlikti par to, kurā tikšanās reizē būtu līdz gultai aizgājis, parasti tādus titulus iegūst guļot ar visiem pēc kārtas, tā kā mūsu kopiena ir tāda šaura, ļoti ātri izplatās valodas, kas guļ ar visiem pēc kārtas un ar tādiem, protams, beigās nevienam negribas ielaisties, gan dēļ riska saķert kādu kaiti, gan arī tādēļ, ka kuram gan gribās kāpt uz kāda 1000x lietota...
Par to iespēju, ka nesanāks ne reizi - tas nav nekas slikts, visļaunākais tieši ir, ja guļ ar visiem, ko sastop... Nekur nav rakstīts, ka noteikti ir ar visiem jāpārguļ, ir tas jādara vien ar tiem, kas kaut ko nozīmē, pretējā gadījumā tā tāda lēta spriedzes nodzīšana vien ir...
Kas attiecās uz personīgo pieredzi, lielākoties es turējos pie principa, ka ar seksu nav jānodarbojās pirmajā pazīšanās mēnesī. Tas princips gan deva iespēju labāk iepazīt tos, ko satiku, gan arī deva iespēju atmaskot vienas nakts tīkotājus, tā kā viņi nekad nespēja nociesties ilgāk par nedēļu. Protams, kā jau minēju, ka dažkārt gadās dzīvē arī ne pēc principiem, tā man bija ar manu puisi, ka gribēju vienkārši apskaut, bet viss aizgāja daudz tālāk un jau pirmajā tikšanās reizē. Kaut kā viņa apskāvienos es vienmēr esmu juties laimīgs un jau no tās pirmās reizes tā sajūta bija, ka viņš ir īstais. Tā nu mēs dzīvojam kopā jau 8 gadus, par spīti tam, ka tas sākums bija sanācis tāds ne pārāk pareizs... Gudrība tajā ir tāda, ka nav nekad jāseko kādam burtam, vienmēr ir jāvadās pēc apstākļiem un sajūtām, arī nepareizi soļi reizēm atnes laimi un pareizi soļi reizēm dara nelaimīgu... un pat ja arī tie spontānie soļi ir neveiksmīgi, nekad jau sev nepiedotu, ja nebūtu nemaz mēģinājis, ja zaudētu nemēģinot...