janisl202
|
18.02.2015. - 00:25:05
Īstenībā fotogrāfiju šajā portālā ir daudz, salīdzinājumā ar to kā bija pirms vairākiem gadiem, kad es reģistrējos, tad tas kopumā bija retums, ka kādam vispār tāda bija. Pamatā, manuprāt, ir divi iemesli, kādēļ neliek fotogrāfijas:
1. Bailes, ka kāds pazīstams atpazīs, pie tam, tas tikpat labi varētu izrādīties arī kāds garlaicības mākts heteroseksuālis, kas ieklīdis šeit izklaides pēc un nebūt mēli aiz zobiem neturēs;
2. Ja konkrētais cilvēks šeit nav tādēļ, lai ar kādu satiktos - pēc fotogrāfijas tādā gadījumā nav nekādas vajadzības.
Personīgi es savulaik ievietoju fotogrāfiju, lai paātrinātu iepazīšanos, lai nevajadzētu īpaši to aizsūtīt un tad saņemt atteikumu vai klusēšanu, bet lai jau skatās uzreiz un sāk rakstīt tikai, ja kas patīk. Šobrīd itkā tas vairs nav aktuāli, bet neesmu nopūlējies bildi aizvākt, kaut jau taisnības labad - neesmu arī nopūlējies to atjaunināt, tā kā, kad ne ar vienu netiecies, tam nav īpašas nozīmes kā izskaties... un dēļ tā, ka man vienmēr ir riebies tas kā es izskatos un to nav iespējams arī labot - fotografēšanās man personīgi vienmēr ir bijusi liela problēma - nebūs tādas bildes, kas man patiktu un sasniegums ir ja varu kādu pieciest.