danteroko
|
12.02.2015. - 14:42:43
Man tas beigsies ar vientulību.
Tad esi stiprāka par vientulību!Un kā Tu iedomājies, kā Tev var palīdzēt, kas var atrisināt tavas bailes, ka vecāki un tuvākie cilvēki(ir, jau aizdomu pilni, jo kā izrādās nav muļķi)to nesapratīs.Un, ja arī nesapratīs, kāds viens draugs, jau noteikti arī paliks un tas arī būs bijis tavs visvērtīgākais, jo tikai īsts draugs var redzēt pāri sienām, pret kurām citi savukārt atdurās.
Un par cik šāda veida diskusijas kopš šajā portālā esmu, ir bijušas vismaz piecas, tad neatkārtošos un copy paste tekstu neesmu diemžēl saglabājusi, kuru iekopēt.
Īsumā man māte pati saprata un nē nebija bail ko viņa domās, jo zinu, ka viņa vnk nodod uguņus, jo ir impulsīva un, tad viss rit ierasto gaitu.Aizvien to pārāk pieņēmusi nav, bet ceļā arī nestājas(un man ar to ir gana, par cik ja nevar gaidīt baigo atbalstu, tad var vismaz nejaukties tajā, manā dzīvē-un paldies par to).
p.s:Un godīgi sakot es neesmu tāda pārāk ģimeniska un vienmēr savu dzīvi un vēlmes stādu augstāk un domāju, ka māte zin, ka drīzāk no viņas atsvešinātos nekā ar kaut kādu terapiju mēģinātu sevi apspiest.
Un otrkārt, kā tad viņa bez savas luteklītes(tā kā savu māti zinu un zinu, kas ir viņas vājums)un tad visas tās orientācijas neko tur arī dižu neizsaka.