brenna
|
07.10.2014. - 17:50:52
Biju no 13.jūlija līdz 27.augustam pa Eiropu apkārt, stopējot kopā ar brālēnu.
Latvija-Spānija-Beļgija-
Nīderlande-Latvija.
Bija ļoti interesanti un jauki, visslabākais piedzīvojums bija ar šoferi, kas paņēma no Lietuvas līdz Berlīnei -
runājoties, uzzinājām, ka bijušais zeks, parādīja vēl pa ceļam cietumus, kuros bijis - "ļoti omulīgi"
Bet viss bija labi, daudz maz.
Piestājām vienā benzīntankā Vācijā - tur 2 čigāni ar dēlu - šoferis mums saka, ka pazīst šitādus krāpniekus - tik tiešām, diedelēja no visiem naudu ar stāstu, ka brālis nomiris un netiek uz bērēm, mašīna salūza.
Pienāca pie mums, sāka piedāvāt "zelta" ķēdes, šoferis teica - :"kā tad - zelta. davai pārbaudīsim?"
Tad piedāvāja Iphone 5S!
no sākuma teica - "Davai brat, daj 300 euro za telefon, ja kupil za 800!"
šoferis nav zemē kritis, tas tik viņam atpakaļ borē -
"nu nav man tādas naudas, man ir tikai 100 amerikas dolāri!"
pēc ~20 minūšu ilgas kaulēšanās, tas čigāns dod viņam savu telefonu un saka - "nu dvj tad dod tos 100USD"
nopirkām, braucam tālāk, šis rēc un saka -:"hahaa viņi domāja mani apčakarēt, es apčakarēju viņus jo tie bija viltus 100 dolāri!
"
braucam tālāk, pēkšņi tie nez no kurienes ar mašīnu priekšā, taranē mūsu auto un liek apstāties,
šoferis tik gāzi grīdā un cenšas atrauties, tie draud izsist mums priekšējo stiklu ar kaut ko smagu - nu ne pa jokam...
Sākās KOBRAS cienīgi sižeti pa Vācu autostrādi...
nekad dzīvē vel nebiju šādā situācijā...
mēs bēgām, mums dzinās pakaļ...
visādā ziņā šoferis brauca kā maniaks, atrāvāmies, bet kaut kas notika mašīnai, iegriezām parkingā un tie redzēja un arī bija klāt.
Sākās grūstīšanās, telefonu šķaidīšana...
visādā ziņā beigās viss beidzās labi.
Ir arī citi jautri stāsti, bet šitas bija ekstrēms.
Pie tam mums likās, ka viņš to mašīnu (veco mersedesu) bija nospēris un ved pārdot uz Beļģiju Zagtu mašīnu čalim no Āfrikas, jo kad es prasīju, kas pa motoru, viņš nezināja, kad prasīju, kurš gads, teica, lai paskatos papīrītī bardačokā
visādā ziņā vienmēr būs ko atcerēties.