mazaunmila
|
08.05.2014. - 11:08:23
Nu mans mērķis jau tagad nav mainīt visas sabiedrības nostāju, tas vienkārši ir neiespējami. Runājot par publisko uzstāšanos... šajā jomā visu esmu smalki pārdomājusi
ikdienā es nedzīvoju LV, bet pēc 20.05 uz 3 nedēļām braucu atvaļinājumā, tieši tāpēc gribēju, lai grāmata LV ir līdz ar mani
Prezentācijas laiku izvēlējos īsi pirms manas braukšanas projām. Tā teikt, atbraucu, atstāju un aizlaidos
Nu ne jau tāpēc, ka baidos, nē, vienkārši tāpēc, ka nevēlos publiski ar šo iet gaisā. Man par sevi patiesībā štrunts, bet man jāciena sava mīļotā sieviete, kura vēlas šo lietu tomēr turēt drošā attālumā no sabiedrības. Viņa jau smējās, ka prezentācijas laikā man pat netuvošoties
Turklāt grāmatas tirāža nebūs nekāda mega lielā, sākumā domāju, ka būs vien 200 grāmatiņas, ja būs nepieciešams tirāžu vienmēr ir iespējams palielināt, bet nav nozīmes ražot vairāk, lai stāv kaktā, ja tomēr nepērk.
Interesanti ir tas, ka es vakar ieliku draugiem.lv un man rakstīja draudzenes, kas ne tuvu nav šīs frontes pārstāves, ka tieši viņas gribētu ļoti izlasīt
Hm... vienkārši ziņkāre vai kas vairāk?