grace
|
02.12.2013. - 23:18:55
nez, nez. manā pilsētā ne vienā, ne otrā maximā nekāda boikota nav. nesaprotu, kam tāda izrādīšanās? ja tas notiktu rimi, visi kā viens, (bara instinkts, starp citu), brēktu, ka rimi jāboikotē, bet neba maxima vainīga, ka dažu plānā galdiņa urbēju dēl, tagad jumts iebruka.
visvairāk mani fascinē tās infantīlās māmiņas no dr.lv d/b " māmiņu tusiņš" ... viena dāma lūdz ieteikt veikalu i-netā, kur iegādāt partikas preces, bet lai neiesaka maximu, jo nav tikusi pāri šai traģedijai. a, ko? iepērkoties i-maxima jumts uz galvas uzkritīs?
es kka bijis maximas darbinieks, pat aizejot ar skanddalu, nekā slikta nevar teikt. daudz kas tomēr ir atkarīgs no veikala un viekala vadības. cik saharova ielas maximā bija bardaks, tik mazaja maxima aiz lidiņa viss bija pefītē.
un es nesaneemu minimalo algu. un grafiks bija pat ljoti jeedziigs. darbs kaulus nelauza. nodoklji vienmeer laikaa nomaksati, alga vienmeer laikaa.visiem veselibas apdrosinasana. tak shto, nevajag jaukt notis, ja velk meldzu neiistajai dziesmai lidz!
melone, atceries, bija veikalu tiikls SELVER? cik ilgi vinji bija LV? kadam tiklam vinu pardeva? Aizkraukles SELVER kā atvēra, tā bija ciet un visi palika bez darba.. visi, ka viens!
kurs tad pārpirktu maximu?
m?