bjorn
|
11.09.2013. - 23:10:41
Iskaidrot var jebko. Man līdz šim bija pāris idejas par to, ka šie mehānismie aktivizējās, ja
1. sugas eksemplāru sāk palikt par daudz - ierobežoti resursi utt. Kā kaut kādai dienvidamerikas kaiju sugai, kur pie sliktiem laika apstākļiem mātītes tusē ar mātītēm, lai samaziņas populācija un tiem, kas piedzist pietiek barības. Resp, homofobu arguments, ka jo vairāk jo labā ir muļķīgs. Daba izvēlas kvalitāti. Kā arī melnajiem gulbjiem laikam bija tā, ka tēviņi divatā vij ligzdu un mātīte iedēj olas, diviem tēviņiem lielāka teritorija, labāka barība, pēcnācēji labāk apgādāti, lielākas iespējas izdzīvot. Resp, pielāgošanās mehānismi apstākļos, kad ierobežoti barības resursi. Un ja mēs tā paskatamies, tad planēta ir pārapdzīvota. Mēs kakājam viens otram uz galvas.
2. Iespējams kaut kāds dabas izveidots dns jaukšanas mehānisms, kā dabiskā apcirpšana, kad kaut kādu dns atzaru vnk izbeidz. Kādu iemeslu dēl, nezinu, jo esmu vienkārši ideāls :D
3. Cilvēkas suga ir tik advencēta, ka spēj pielāgoties visam un seksualitāte ir stipri nosacīta. Vairāk strādā sociālie instinkti.
4. Visi iepriekšējo kopā salikti, jo mēs visu nezinam par to, no kādas vides un kādiem apstākļiem nāk cilvēks, kuri izdīvošanas mehānismi ir palikuši pāri no ļoti sliktiem laikiem un kuri ir radušies pēdējie.
Īsāk sakot, ir kā ir. Un problēma nav tajā, ka kādam ir tāda vai cita orientācija jeb mīlestības preferences, bet tajā, ka cilvēks, kā suga, ir tik pat stulbs, kā tuvākais radinieks šimpanze un iemācās lietas tās neanalizējot. 2000 gadus ir uzspiests viens modelis un visi domā, ka tas ir vienīgais veids kā dzīvot. Bet tā nav, ko pierāda nekristīgās un pirmskristīgās kultūras. Un tagad kaut ķadā ziņā kaudze biseksuālu cilvēku apspiesti apsiest savu "Es" tradīciju vārdā. Kaut kādā ziņā geju laulības arī ir skriešana pakaļ tai pašai stulbajai kristiešu tradīcijai, dalēji arī dēļ tā, ka visa likumdošana ir veidota uz to "vērtību bāzes"... ai aizmuldējos. Resp, jāpielāgo dzīves ritējums reālam cilvēkam, nevis otrādi. Kas jau itkā pamazām arī tiek darīts.
I cannot give birth to another human being.
Ja tev ir mēnešreizes, tad tu vari. Kas tās par muļķībām?! Tev varbūt nestāv uz vīriešiem, bet tas nenozīmē, ka tu nevēlies un nespēj uzņemties rūpes un mīlet bērnu.