janisl202
|
03.05.2013. - 00:49:51
Vispār savādi tā pētījuma rezultāti un pietiekami apšaubāmi arī, jo neredzu loģisku pamatojumu tam. Vēl jo vairāk, cik esmu lasījis, tad homoseksuālās ģimenēs augošiem bērniem, valstīs, kurās šādām ģimenēm ļauj bērnus adoptēt un attiecīgi ir īsti pētījumi par to, ir novērota homoseksualitāte tikai ap 15%, pret hetero ģimenēs tipiskajiem 10% - atšķirība patiesībā ir tik neliela, ka to var loģiski izskaidrot ar to, ka šādās ģimenēs augoši bērni gluži vienkārši neslēpj savu orientāciju.
Ņemot vērā, ka es pats esmu uzaudzis heteroseksuālā ģimenē, bet pilnīgi un noteikti esmu homoseksuāls un neesmu spējis pat iztēloties, ka varētu būt citādi - mani māc patiesas šaubas, vai ar homoseksuālā ģimenē augošiem bērniem būtu citādi un viņi būtu nevis savā orientācijā, bet gan savu vecāku orientācijā. Tāpat sabiedrības apgalvojumi, ka mēs noteikti centīsimies bērnus izaudzināt homoseksuālus, arī ir absurdi, jo es labi saprotu, ka dzīvot ar netradicionālu orientāciju ir ievērojami grūtāk, kā heteroseksuāļiem, jo bez parastajām attiecību problēmām, nāk klāt daudzas citas, kuru heteroseksuāļiem nav un attiecību jautājums ir sarežģīts arī priekš viņiem, visādā ziņā, ja es audzinātu bērnu - ja arī censtos, tad drīzāk, lai viņš ir heteroseksuāls, jo tā viņam dzīvot būtu vieglāk - jebkurš vecāks taču grib savam bērnam to labāko, lai viņš būtu laimīgāks un dzīvot viņam būtu vieglāk. Kaut, protams, ja bērns būtu homoseksuāls - es viņi pieņemtu kāds viņš ir, jo pats labi zinu, ka izvēle šai ziņā ir tikai starp būt patiesam vai melot un es neuzskatu, ka kādam būtu jāpavada visa dzīve melos.
Par zinātnieka vajāšanu - tas gan ir pārspīlēti, ir tikai normāli, ka pastāv dažādi viedokļi, var strīdēties cik zinātniski pamatots ir pats darbs, bet ja mēs ķersim pašus zinātniekus un mēģināsim viņu dzīvi iznīcināt - mēs paši nebūsim labāki par homofobiem. Nenoliedzams gan ir fakts, ka šai jautājumā trūkst patiesi zinātnisku darbu, kaut ko neviens nepēta šos jautājumus, lai atrastu patiesību - tā vietā sāk pētījumus, lai pierādītu tā visa normālību/nenormālību, kas, protams, liedz viņiem iegūt vērtīgus rezultātus. Tā nav pilnīga zinātne, kura meklē nevis patiesību, bet apstiprinājumu kāda indivīda pārliecībai.