ien
|
14.03.2013. - 22:26:52
Galaprodukts ir katra cilvēka personība un ko viņš vēlas no sevis parādīt(ir cilvēki, kuri vērsti uz āru un kuri vērsti uz iekšu)un iespējams tiem, kuri ir vērsti uz iekšu ir pat interesantākas personības, taču, ja tie izvēlas galēji klusēt neviens par to var arī neuzzināt.Galu galā, katrs atrod savus domubiedrus agrāk vai vēlāk.
p.s:Es piemēram nekad nespētu kaut kā sausi bez sajūtu esamības izteikties un man ir grūti saprasties ar tādiem ļoti konkrētiem, ļoti pieagušiem, ļoti daudz uz saviem pleciem paņēmušiem cilvēkiem.Tāds gaisīgums tur iztrūkst.
Tas viss ir sajūtu līmenī, tu jūti piesaisti vai nē.
p.s2:mūzika, profila apraksts, bildes(kaut kas no tā var būt arī bezpersonisks), bet kaut kam ir jābūt personīgam, viens sevi labāk pauž caur fotoobjektīva uzņemtajiem(dabas, cilvēku foto), cits caur mūziku, cits caur filmām, cits caur to, ka viņam vieglāk izteikties rakstiski.
p.s3:Un vienmēr paliek tā otra tumšā puse(kura pauž atkal to negatīvo), man nekad nav paticis, ja redz tikai to.
Ir cilvēki lielas personības, ir cilvēki mazākas personības, ir cilvēki, kuri ir diezgan ierasti un saprotami un ir tādi, kuri ir neprognozējami.
Un man nav jāiepatīkas tiem, kuriem es nepatīku, jo es varu uzklausīt, bet es dzīvošu pēc savas saprašanas un domāšu arī.