oomny
|
26.01.2012. - 05:51:04
ja jums tā nav bijis vienmēr, ja kādreiz viss ir bijis skaisti un tā negribēšana parādījusies vēlāk, tad vai tik nevarētu būt tā, ka tavs puisis tevi vairs nemīl, tu viņam esi apnicis utt., bet tomēr viņš kaut kādu iemeslu dēļ nevēlas attiecības izbeigt un izliekas, kas viss ir kārtībā. tikai kniebties ar tevi tomēr vairs nespēj.
"piekusis" pēc riktīgi tizlas atrunas izklausās. ja ar nav problēmas ar stāvēšanu, tad es nespēju iedomāties, kā var cilvēks var būt tik piekusis, lai nevarētu nekādu seksu. pasūkāt’n’padročīt, to tak vienmēr var, cik tad tur tā darba!
zinu no sevis - mēdzu dažkārt būt tā piekusis, ka ne uz kādu akrobātiku prāts nenesas, bet stāv man tikuntā, un ja biedrs grib ne tikai pasūkāt’n’padročīt, bet arī in-out, guļos uz muguras un saku: "lūdzu, rotaļlieta tavā rīcībā, sēdies tik virsū, bet kustēties nāksies pašam!" - tas man pūles neprasa.
[ha, izlasīju pārējos komentus un atklāju, ka esmu nupat uzrakstījis to, ko tev jau citi ir pateikuši. bet tā jau ir, situācija izskatās pietiekoši skaidri saprotama, lai nebūtu nekāds brīnums, ka vairāki cilvēki ierauga un iesaka vienu un to pašu.]
nu a ja ja jums nekad sekss nav bijis bieži, tad varbūt ir tā, kā rudzis saka - ka tavam puisim vnk ir mazāks seksa draivs nekā tev, viņa jūtas ir aseksuālas.
bet izrunāties vajag pa ļubomu.