kodeeja
|
17.01.2012. - 20:44:09
Whatever?
Tās subkultūras un mūžīgie strīdi, par to, vai tu tai piederi vai nē, ir tik smieklīgas. Aptuveni 70% no tā, kas ir rakstīts par hipsteriem, atbilst man, bet es nekad neesmu sevi apgrūtinājusi ar jautājumu, vai es esmu hipsters. Un principā, kāda jēga ir subkultūru sadalījumiem kā tādiem?
Cilvēks, kuram patīk gotu mūzika un ģērbšanās stils vienu jauku dienu izdomā, ka ir gots. Ballējas ar gotiem [ nu ja viņi ballējas ], viss ir kārtībā, un tad bladākš, un viņam paziņo "Tavi zābaki izskatās pēc metālista, nevis gota zābakiem", un tad viņš sāk uzskatīt, ka ir metālists, kuri savukārt viņa rozā matu šķipsnu dēļ aizsūta pie pankiem un tas viss ir tik smieklīgi un ārišķīgi. Piederība subkultūrai Tevi apzīmogo ar kaut kādām noteiktām īpašībām, interesēm un dzīves stilu, bet visi, pirmkārt, ir cilvēki, viņi nevar būt vienādi pat ar līdzīgi domājošajiem.
Tas ir gluži tā pat kā sabiedrība uzskata, ka visi geji ir meteroseksuāļi un visas lesbietes ir neglītas. Bladākš. Mums arī ir subkultūra, kura ir apzīmogota ar nejēdzīgiem stereotipiem. Tāpēc man nepatīk subkultūras un piederība tai. Un tam sekojošie joki, apsmiešana, standartu un stereotipu uzspiešana un piesiešana.