airrunner
|
14.01.2012. - 05:30:50
Es uzskatu, ka cilvēki mēdz pārdoties tīri sistēmas dēļ. Mūsdienās šis "bizness" dod pietiekoši daudz naudas īsā laikā, kas mēdz piesaistīt jauno cilvēku prātus, kas vēl nezina pasaules sistēmu un nav izveidojuši savu vērtību skalu jeb nobrieduši. Bieži vien pārdošanās nav brīvprātība, bet gan uzspiesta dēļ pamatvajadzību nepieciešamības.
Personīgi es nedomāju, ka būtu jēgas nosodīt šos cilvēkus dēļ tā, ka viņi ir izvēlējušies vieglāku naudas ieguves veidu, bet gan dēļ tā, ka viņu vērtību skalas latiņa ir tik zemu, jo es esmu saskāries ar cilvēkiem, kas dara šādas lietas, lai nevis apmierinātu savas pamatvajadzības - ēdiens un līdzīgi -, bet gan lai iegūtu papildus līdzekļus, kas viņiem nemaz nav nepieciešami.
Mūsdienu vērtību sistēmas, kuras pamatā viss tiek izteikts naudā, ļoti daudzos veidos grauj cilvēcīgo vērtību sistēmu un piespiež cilvēkus darīt lietas, ko viņi uzskatītu par amorālām.
Es neuzskatu, ka šeit varētu būt jautājums par seksuālo orientāciju, ja pārsvarā tiek apskatīts tikai seksa jautājumus nevis cilvēciskās vērtības.
Uzskatu, ka mēs no viduslaikiem esam drusku attīstījušies, bet tomēr arī daudziem izglītotiem cilvēkiem rodas šaubas par parasto cilvēku izglītotības un zināšanu līmeni.