mea-culpa
|
25.12.2011. - 16:55:16
Vai autore profilus izlasa pirms cenšas dibināt kontaktus?
Šeit ir daudz profilu, kuros nekāds "es gribu" un "man vajag" neeksitē, līdz ar to sava veida noteikumu uzstādīšana ar - kā Tev iet, ko Tu meklē un iepazīsimies, ir vienkārši
rupji :). Ja autore ir pietiekami acīga un viņu atraida, tad jādomā par veidu, kā tad pati autore stādās priekšā.
Pieaugušam cilvēkam (kuram sen kā viss jau ir) reti kad interesēs kaut kāds bezsejainais cilvēks, kurš nu tad baigi grib dibināt kontaktus - ej nu sazin, kas tas par fruktu. Ir arī cilvēki, kuriem primitīvi jautājumi, kā piemēram, kā Tev iet, uzreiz par cilvēku kaut ko pasaka, tas nekas, ka autore varētu būt kā saka - bet cilvēks taču labs. Esmu novērojusi, ka cilvēkiem tāds primitīvisms riebjas, par to jau šeit kaut kad bija bloga ieraksts.
Ja interesē iepazīt kādu tuvāk, vai tas ir vienkārši tāpat vai arī ar vēlmi, nodarboties ar horizontālo vingrošanu kaut kur tā, pēc pulkstens deviņiem
, es teiktu, katram cilvēkam ir jāatrod sava pieeja un galvenais darīt to ar sirdi. Citādi - priekš kam savu dzīvi apgrūtināt ar jau kuro Lindiņu, Dacīti un tā tālāk.