delorean
|
06.12.2011. - 12:41:24
Rudzis, paldies par pretēju viedokli, citādi sāku jau domāt, ka man šajā vidē nav īsti vietas sakarā ar savu vēl seklo izpratni.
Bet ko vēl gribēju teikt par šo visu tēmu... kāds minēja, ka man trūkst izdomas seksā. Nav ar izdomu tam visam pat attāla sakara. Ir runa par sajūtām. Esmu pamēģinājusi masturbēšanas priekus ar daudz un dažādiem priekšmetiem, masturbējot tas viss rada sajūtas, jo priekšmets ir vērsts uz mani un es to kontrolēju. Bet ja priekšmets kalpo kā pastarpinājums, kā priekšnoteikums, lai sekss vispār būtu iespējams divu cilvēku starpā, tad man nav par to nekādu priekšstatu, vai tas ir forši, kādas sajūtas rodas, un tt. Respektīvi man patīk sekss ar vīrieti bez pastarpinājuma, sekss -divi ķermeņi un sajūtas... Es vispār neatbalstu pat sievietes un vīrieša seksa dzīvē nekādus priekšmetus, jo man liekas, ka tie padara seksu mākslīgu, plānotu, šovinistisku, ne-spontānu. Bet tas, protams, ir subjektīvi! Tādēļ arī man ir grūti iedomāties seksu ar sievieti. Varbūt nemaz nevajag. Bet es nekādā gadījumā negribu būt negatīva vai kādu apvainot, tas ir tikai mans viedoklis un lai nu kas, bet es tiešām, vismaz dzīvē, noteikti neesmu neiecietīga pret citādo.
p.s Rudzis, kādēļ Tu sevi nicini?