kazis
|
08.10.2011. - 05:26:44
Man, kā skatītājam/lasītājam, interesē informācija. Informācija manā izpratnē ir faktu atspoguļojums. Visu pārējo es izdarīšu pats. Analizēšu, domāšu, krāmēšu faktus plauktiņos vai kurpju kastēs kartotēkā. Žurnālista, kaimiņa, politiķa vai gultasbiedra individuālā faktu interpretācija man nav interesanta.
Viedoklis? Nus, piemēram, Šleseram vai Pujātam varētu būt viedoklis, ka visi šo diskusiju lasošie personāži ir pe@iņi, dir$āpi$ēji, Sadomas vēstneši un vēl nezin kas. Vai tāpēc vārda brīvības vārdā viņiem būtu jādod iespēja sabiedriskajā tv šādu viedokli paust no rīta līdz vakaram?
Neesmu ne žurnālists ne mediju specs ne arī kāds vadošs tv darbonis, tāpēc neņemos ne spriest ne vētīt reakciju uz Streipa izmuldēšanos. No vienas puses, protams, katram normālam cilvēkam tāds izteiciens vienkārši uzsita smīniņu (man domāt pat neatkarīgi no politiskās pārliecības). No otras puses - bija "kazu" incidents. Kurš Zālamans var pateikt kur ir tā netveramā robeža, kuru nedrīkst pārkāpt? Kazas, ma*kas... Kur tas viss sākas un beidzas? Tad, kad prezidentu sauks par pi&mi vai UK karalieni par vecu prostitūtu? Kurā brīdī?