angelius
|
16.05.2011. - 15:43:45
Nemaz nav vajadzīgi 40+, pat 30+ ir tādi, par kuriem škiet- vai nu ar redzi slikti, vai nu nemāk lasīt..vai arī īsti nesaprot...
Bet nu jā.ko gan īsti cer? Ka tjipa, tikai tādēl, ka arī būšu vecs, tad man būtu jātieksa arī ar 40+? Starpcitu, visi tieši šādi saka, ka pasaka- tu man neinteresē, par vecu.
Un ļoit daudz jau kas kopīgs ar tādu būs... nu- varbūt tikai sex, nauda... un jaunība- 20 gadniekam tā ir, 40gadnieks grib jaunību..
Es tikai arī nevaru saprast vienu lietu, nu kaut sit nost, bet nevaru izprast.. Ir tā, ka vecie stāsta, ka viņi ir tie labākie, lielā pieredze, bla, bla, bla..Jaunieši nejēgas, neko seksā īsti nemāk.. Bet kamdēļ paši lien pie jaunajiem, ja tādi nekādi, neko nemāk? Nevis iet pie saviem vienaudžiem, kuri tak ir ārkārtīgi pieredzējušie. Tas kkā neiet kopā.. Vai tiešām visi šie ir tādas Mātes Terēzas, kuri vēlas apmācīt nabaga jauniešus?? :)
Bet nu, ja jau tāds 20gadīgs vēlas būt rotaļļieta, but tam 40+ gadīgam kā zāles- lai večuks justos jauns, joredz ar mani tāds jauneklis saietas.. Bet nu stulb, ka pašiveči sev acis aizmālē..Sakot- viņs jau mani mīl, bla, bla bla..ar mani netiekas naudas dēļ.. laigan, tā 99.99% gadījumu ir vienīgais iemesls kā’dēl ar tādu tiekas.. Dažiem kaut 5ls vai 100g ir daudz..