aspectintime
|
07.04.2011. - 21:26:55
teiksim tā šie cilvēki ir mazliet shizo ’
’informācijas sūkļi’’ pārsteidz ka var no kaut kurienes nosper bildi ieliek sev profilā un galvenais vel tu paliec vainigs he šie cilvēki jau savā īsajā prātā neapjēdz ka pienāks tas brīdis ka Valdis, Pēteris vai Jānis kādā dienā var patiešām arī aizvest to līdz publiskai izskatīšanai. uzrakstiit iesniegumu nav liels darbs tagad to var ari anonimi izdarit..
tiem bilžu zagļiem jau to vien vajag kā info es kad nebiju registrejies draugos atminos dazi labi teica ka ir mana bilde redzēta nu tas to vien liecina ka shis cilvēks gaida kad es aplauzishos un sakshu celos krist no sava vārda rakstīt
man te paris zināmi par normāliem viņus nu nevar nosaukt.. ipashi dienu dienam ir arī pielūdzēji kas man uzdot formālus jautājus draugos sveiks kur dzīvo, kads mājas numurs ... praatinj naac maajaas.. bet galvenais kad par tevi visi visu zin tad nu iepazities jau nav veerts..
otrs kontingents ir paaraak gudri savās domās tipa Jūs visi tādi un tādi a paši tēlo svētās gotiņas... viss jau ok bet šitie šmurguļi ir tie viltus balsotaj profilinji kuri atri padzēšās atriebjoties vai nu uzraksta vestulīti tādu smuku vai nu ielien privātajā dzīvē kur viņiem nemaz neprasa līst.. teiksim taa viņi ir diezgan pretīgais cilvēku tips kas iepazīstās bet labāk neaiztikt..
treshai isi rakstot man nav foto labak nospershu kadu smuko