melna-nelke
|
12.11.2010. - 23:19:27
Kāpēc gan dažiem gribas visu salikt pa klasifikācijas plauktiņiem . Parasti tā ir erotiska masāža ar laimīgām beigām (orgasmu) . Es neko negribēju salikt pa klasifikācijas plauktiņiem, bet tiešām nesaprotu, kā izpaužas masāžas erotiskums masāžas salonā? Masieris ir pliks? Varbūt viņš masē dzimumorgānus? Varbūt masē erogēnās zonas un no tā tiek sasniegts orgasms - nu, tā kā pollūcija? Bet vai beigās nesanāk tas pats sekss, ko sauc par petingu? Ja sanāk, kāpēc gan petingu saukt par erotisku masāžu?
Nav jau izslēgts ka dažreiz tas arī nonāk līdz īstam seksam - abiem par prieku Ja nonāk līdz īstam seksam, manuprāt sev melo abi - gan masieris, gan klients. Masieris sev melo, ka nesniedz seksa pakalpojumus par maksu, bet klients sev melo, ka šādus pakalpojumus nepērk, jo sekss notika abiem par prieku.
griveram taisnība, ka erotisku masāžu vajadzētu taisīt tuvam cilvēkam/mīļākajam, lai beigās abi bez skaidrošanās var pāriet uz seksu. Ja beigās nav orgasma, tad sanāk nedaudz tā kā kā sado/mazo masāža - klients tiek uzbudināts un palaists gribot. Priekš kam man šāda masāža? Kur ir tas knifs? Ja kādam tas patīk, lai masējas veseli, bet es neticu nevainīgas erotiskās masāžas jēdzienam, kurā nav paredzēts sekss.
Ja es kādreiz izdomāšu izmantot erotiskās masāžas pakalpojumus, noteikti izmantošu tādus, kur ir iekļauts sekss, un, pirms tam izvēloties masieri, kas man patīk. Pagaidām gan man pietiek ar parastu masāžu.