grifs
|
01.07.2010. - 15:22:28
Njā - čābīgi gan - 4 reālas balsis tikai. Vienas dienas laikā.
Taču es timaxo ieteiktu neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus, jo pirmkārt gay.lv nav tā vieta, kur ikdienā būtu pilns ar stabiliem ģimenes pāriem. Tā tomēŗ ir tusu un iepazīšanas vieta, tāpēc nav jābrīnās, ka vairums aktīvo šejieniešu. Es arī esmu apsvēris domu izdzēsties, jo nav lielas nozīmes šeit būt, taču žēl pazaudēt niku.
Taču otra lieta, par ko nevajadzētu izdarīt pārsteidzīgu secinājumu piemēram no tādiem viedokļiem kāds ir angeliusam, jo nu būsim reāli - laulība, partnerattiecības vai vienalga kādas juridiskās saistības ir svarīgas tikai tad, ja ir jelkāds juridiskais strīdus ābols - piemēram īpašums. Ja pārītis (vienalga kāds) dzīvo īrētā dzīvoklīti, tur neko neiegulda un citu īpašumu nav, tad tik tiešām - kāda nozīme laulībai? Nekāda. Svarīgi tas ir tieši tad, ja tev pieder tas pats dzīvoklis, automobilis, kuru izmantojat abi, iespējams kādi naudas resursi, kurus savas nāves gadījumā tu vēlētos atstāt partnerim. Un ja reiz tu vēlētos to atstāt partnerim, tad esi pārliecināts par savām un viņa jūtām un attiecību stabilitāti. Un, cik zinu, tad Latvija jau ir bijis ne viens vien gadījums, kurā, pēkšņas partnera nāves gadījumā, otrs partneris paliek bez mājām, daudzām sadzīves lietām un pat sava ziņā iztikas līdzekļiem.
Attiecīgi - runājot par partnerattiecību/laulības nepieciešamību, būtu svarīgi tomēr saprast, kāds ir tas aptaujājamais un kāpēc viņam vajag šo juridisko institūciju. Un ja reiz no aptaujas tiek izslēgti tie, kuri ir īsu laiku attiecībās, varbūt vajadzētu arī izslēgt arī tos, kam vienkārši nekas nepieder. Jo ja mērķis ir tikai papīrītis, tad varbūt tiešām labāk nevajag precēties - nekas labs no tā nesanāks.