Gribētos zināt vai latvijā tiek uzņemts transsex video, ļoti vēlētos kādreiz pamēģināt piedalīties
Replies (6)
-proximus-
| 24.06.2010. - 19:59:18
Vēlēšanās ir laba lieta, bet derētu mazliet piedomāt pie izskata, vizuālā tēla un skaistumkopšanas ... Trans video parasti ir ļoti skaisti, bet , piedod, tu pagaidām tam neatbilsti ..
eeek proxy, wtf ’parasti’? man gan domaajas ka tas ir taa saliidzinoshi neparasti. Bet pa reizei taa notiek. Bet Bee Armitage (blondiine sheitan http://www.youtube.com/watch?v=...vMj7jXBV4JQ) = epic win. Man vienalga par vinjas detaljaam nedetaljaam zem jostasvietas, galvenais suutiet vinju man un aatri
karina429
| 25.06.2010. - 20:49:08
un tavs links atskjiriibaa no mana nestraadaa bet arii manu gfan jau nometiis no youtube, qua prons.
-proximus-
| 26.06.2010. - 12:06:36
MAna jaukā Karina, links strādā, tik zināmu apstākļu deļ, te ir izdarīts tā, lai apskate būtu grūtāka .. Tie , kas zin ko darīt ar URLām, mācēs izlabot =)
Jebkurā gadījumā, savā filmā tevi es ņemtu :P
karina429
| 26.06.2010. - 14:06:09
mmmm aarpraataa glaimota vieniigi man nav shitaa te... ekipeejuma zhanram nepiecieshamaa. nee nu it kaa varu jau aareejo perifeerisko moduli implementeet bet tas buus taa kaa cits zhanrs...