oomny
|
23.04.2010. - 07:59:57
griver, tu, sacīdams, ka pilnībā piekrīti grifam, drusciņ gan iztulko to slinkumu pa savam. manuprāt, grifs ne gluži to gribēja teikt, uz ko tu norādi, viņš runā nevis par nosodāmu slinkumu rakstīt izsmeļošas atbildes, bet par komunikācijas paradumiem kā tādiem, bez nekāda nosodījuma.
toties es arī piekrītu grifa spriedumiem par iespējamajiem neatbildēšanas iemesliem un saziņas mehānismiem. par vizuālo kā par atbildēšanas/neatbildēšanas iemeslu man grūti spriest, man nav tādu vērojumu, jo es ar bildēm nemētājos, no manas puses bildes sūtās tikai tad, ja saruna jau ir tekstuāli sākusi kaut kāda veidoties un ir skaidrs, ka no sarunas ir vispār jel kāda jēga.
man arī netīk atbildes ar vienu diviem vārdiem, man tās nebesī, bet nepārprotami norāda, ka cilvēkam piemīt kaut kas, kas man neder - vai nu pārmērīgs kautrīgums, vai pārlieks paviršums saziņā, vai vienkārši trulums.
vēl trakāk ir iekš gejiem.lv, kur regulāri saņemu vēstules, kurās nav nekāda teksta, pat ne viena ne divu vārdu, bet tikai smaiļiks. es nudien nesaprotu, ko tādu vēstuļu rakstītāji grib - uzsākt un izveidot saraksti, kas pie kaut kā noved, tikai apmainoties dažādiem smaiļikiem? nāk prātā tā anekdote "tak jepacca hočeca, čto aš zubi svelo" :D