stromata
|
02.03.2010. - 23:01:02
1. rupjmaize, jo "garšo" un garšo tā, ka var just to roku darbu, zemi... baltmaize tam pa pliekanu tomēr - es nav aizkūlies līdz tās vidum.
2. šokolāde, jo zemenes neēdu, kas tad atliek!
3. teātris, re ku ar, nesaprotu ne to kliegšanu - operu, ne to kāju staipīšanu baletu, bet teātris ķer pie sirds un ir sirdslieta
4. -
5. -
6. siksna vai pātaga, neviens, tad labāk ķēdes, ar kādām ziloņus pieķēdē - katram gadījumam
7. blondīne vai brunete, atkal neviena, princips man i tāds - latviešu tumšmate, i pa pirmo, i pie vārda sauktas, citādi tā vien šķiet, ka dzīvojam "ne tur" un aizmirstam, starp
ko patiesībā jaizvēlas un visi ieprogrammējamies uz divām vai trīs matukrāsām.
8. zem segas vai bez segas, nu... labāk "sega pa rokai", vai ar ko apsegt, ja kādam auksti, vai ko palikt apakšā, lai tārpi dupsī nelien.
9. Kalvītis vai Slakters, varbūt ta labāk kāds ar uzvārdu Slakteris?...
10. 8. stāvs, tas cipars i man visstuvākais pie prāta - veiksmei
11. labāk bez
12. hehe, ka tik mati!
13. arī, ka tik mati!
14. Martini vai Hennessy, nu, a, kas a to tiek prasīts, abi ir kreisi, abus var visur nopirkt, kā Kolu vai ūdeni, atšķirība ir tā, ka viens no viņiem biežāk veikalos būs ielikts īpašā stikla skapītī *pasmejas*
15.
www.getlife.com arī ir?...
16. Čili pica vai Vairāk Saules, es nezinu, kas ir Vairāk Saules, bet uz Čili Tu var gaidīt kā uz ...
17. Turcija vai Zviedrija, es neceļoju, mana spriedums, vai vārds būtu "pa vējam" - nav ko
lieki spīdēt.
18. vijole, stīgas sirdi plēš, labāk jau čells, tā zemās skaņas ir mūzika ausij
19. rudens, esmu rudens pirmdzimtā un meita viņam, mēs saprotamies un saprotam
viens otru
20. vanna, pēc tam var elst un gaidīt, kad sirds iees vecajās sliedēs
21. sms un zvans
22. piedot vai nedot, dot un piedot
23. uzvalks
24. mieru tikai mieru :)
25. tv pults, jo ledusskapi pārāk bezjēdzīgi sanāk virināt
26. telts vai kempings - abi nē, tad labāk, kas zem auss un laukā izejiet, nenožēlosiet!
27. vilciens, nē?
28. -
29. kurš praids?
30. A, man patīk šīs frāzes "England, My Lionheart" un "all the umbrellas in london coul not hide my love from you... "