User
Password

krīzes ēdieni / 80


lavieboheme | 20.02.2012. - 20:47:46 | Views: 11407



Nevilšus pēc darba sanāca aizdomāties, kāds ir Jūsu krīzes vai slinkuma ēdiens?
Kad ledusskapī svilpo vējš vai gluži vienkārši roka neceļas gatavot, ko prātīgu..? :)

kā ir, jautrie pavāri :D
Replies (99)
stelss | 26.02.2012. - 22:21:33

XAXAXA! Bljjjjjjj, kā ierēcu!!! Ja itin nekā nav, paņemiet laša fileju!!!! XAXAXAXA!
amazing | 27.02.2012. - 01:35:49

šitas labais! pat mani sasmīdināja
paliec | 29.02.2012. - 15:48:53

nu, ja nu ir absolūta krīze un ledusskapis ir pilnīgi tukšs, kā arī mājās nav ne makaronu, ne miltu ne kā cita gatavojama - kuņģī var ielikt septiņas kalorijas. pat jāgatavo nav!
aspectintime | 05.03.2012. - 22:00:43

biezputra ar saskabushu pienu
stelss | 06.03.2012. - 00:29:12

Neticu Aspectiņ, ka Tu kaut ko tādu esi ēdis... / Bērnībā, nabadzības posmā, vienīgais variants ko ēst parasti bij, nu ja nekā cita nebij, lielās pankūkas. Tikai milti un ūdens, nu bik kāds tauka gabals uz pannas. Un ja bij vēl zapte!!! Ar kartoškām bij švakāk, muterīte neņēmās pa mazdārziņiem. Vasarā - visa daba bij man priekšā, es zinu tik daudz nezāļu, kuras var ēst!!! Niedres, jaunās liepu lapas, pļavu skabenes, zaķkāposti, i vēl vesala gūzma, kam pat nosaukumus nezināju, mutere parādīja, tas ir ēdams, i ēdu!!! A viņa zin vsas zāles, kas der tējām un tamlīdzīgām fīčām. Viņai ar muterīte samācīja. Ja tagad notītos laukos, es zinātu, kādas tējas, kam vajadzīgas. A tagad, nopērku veikalā kumelīšu paciņas un dzeru reizi gadā!!!
ht100 | 06.03.2012. - 01:59:04

Par tam tejam patiesi ir interesanti. Manai vecmuterei bija vesela majas aptiecinja, viskautkur uz vecam avizem zalite zhavejas, gluzhi ka naudinjas latvju teikas. Atceros nosaukumus tadus ka vigriezes, marsilji, asinszale, un bija pulka viskautkas cits. Tagad ta gudriba ir pagalam.
stelss | 06.03.2012. - 07:14:33

Īsti viss nav pazudis, vēl kaut kur laukos viss tas mājo. Galvenais zināt kam kas domāts. Un kādās attiecības aptuveni i jādzer. Diezgan daudz info jau elotroniski pieejams. A kada izstās pati zālīte, to gan labāk būtu iemācīties no zinoša avota. Un kad vēlams novākt... Nu neiet runa par kaņepājiem!!!
paliec | 06.03.2012. - 11:43:31

njā... mani pļaviņā vai mežā labāk nelaist. to, ko tur var atrast es ne tikai tējai lietoju. tak biškrēsliņi, vībotnes un vērmeles ir krutas garšvielas pie gaļas ēdieniem. piparmētras un upesmētras tā pat. vīgriezes un virši - miegam, magones mieram. kalnu āboliņš, lai arī pretīgi salds, - der pie kāsa; dumbrāju zaķpēdiņas nierēm, čirkši visai uroģenitālajai sistēmai; mušmires pret spalīšiem un cērmēm...

man bija kaitīga bērnība, laikam, - auklīte veca zāļu sieva...
ihtiandris | 11.03.2012. - 16:14:35

padalīšos ar vecāsmammas recepti viņz gatavoja vienreizēju zupu kuru sauca par bada vai circeņ zupu. nepieciešamms : ūdens, piens, kartupelis, sīpols un kripats no žāvētas lauku gaļas. sīpolus apcep ar gaļu kas ir sagriesta smalkos kubiciņos. podā vāri kartupeļus ūdēnī, kartupeļiem ar jābūt sagriestiem smalki kubiki. kad kapelis mīksts lej klāt pienu pirms sāk vārīties no panas visu sacepto masu (sīpoli ar gaļu) kopā ar taukvielām pielej zupaj. nedadz pavāri un gatavas. ceru ka tev krīze nav uz ilgu laiku ievilkusies un pele nav nobeigusies leduskapī. bet ja nu tomēr ir tad nekas neatliek kā sākt gavēt iespējams ka pie tādas situācijas gavēņu laiku izvilksi un nesagrēkosi kaut ko apēdot
indigapuke | 27.03.2012. - 18:04:49

skaardinajat, tagad jaiet uz virtuvi kautko apedamu taisit :D Shodienas topa cepti darzenji.
paliec | 27.03.2012. - 18:29:21

tā circeņzupa izskatās interesanta. būs ķēķī kādu dienu jāpaeksperimentē...
aspectintime | 27.03.2012. - 19:05:01

kaut kur dzirdeju japasuukaa lauru lapa
var ari pirkstu
indigapuke | 29.03.2012. - 22:38:17

ne pa krizes edieniem bet par kuriozu gatavoshanu gan.
Isuma-parvacos no viena dzivoklisha uz citu un izdomaju kad vajdzetu beidzot pagatavot kautko siltu, izlemu par labu ceptiem kartupelishiem ar desinam :D Visu smuki sagrieshu, sataisu un konstateju faktu kad visas manas panas ir palikushas vecaja dzivokli-ka rezultata kartupelishus nacas cept katlinja Skats protams uzjautrinosh bet garshigi bij vienalga, tagad tik jautajums ka miljo katlinju dabut ar smuki baltu dupsi
karina429 | 01.04.2012. - 11:12:19

Paldies - jūs mani totāli iedvesmojat

arī ne krīzes bet vienkārši ne pārāk dārga un garšīga sakarā - es neticēju ka kaut kas tāds vispār ir dzerams, nevermind labs - bet man pierādīja pretējo. Es nekad nebūtu iedomājusies ka tā vispār var - bet izrādās kafija ar ketčupu ir kaut kas izcils

2 daļas kafijas, viena ketčupa - cukuru nevajag, redzēsiet kāpēc

Bet ir lieliski

P.S. NEDRĪKST lētu šķīstošo - obligāti vajag dabisko kafiju. un ja vēl pieliek šķipsniņu īstā safrāna tad ir pavisam smalki. perfekcija.
ht100 | 01.04.2012. - 13:19:21

Es nekad nebūtu iedomājusies ka tā vispār var - bet izrādās kafija ar ketčupu ir kaut kas izcils
2 daļas kafijas, viena ketčupa - cukuru nevajag, redzēsiet kāpēc

Кашу маслом не испортишь; nez vai cukurs vemjamzāles sabojās.
aspectintime | 12.08.2012. - 21:22:37

hmm man shodien krizes ediens kaut gan krize nu jau sen nav un no tas krizes visas izrietoshas piles ...

sacepumu uztaisiju nedaudz ziedkaposti olas sakultas ar saldo krejumu un tad kopa ar baklazaniem stikla forma un pa virsu sieru sariveju
mazliet piedega no apakshas bet gards gan bija lick

delaila20 | 12.08.2012. - 21:39:23

ātrās roltonzupiņas vienmer mājā- ja kartupelis- tagad pa vaciju dzivojoties - kartupelu salati- atri gardi- nomizo novara kartupeli sagriez pec uzskatiem- klat sīploiņu etiķiti un eļļu nu protams garsvielas pec savas gaumes- ellas vieta var ari krejumu vai majonzi. atri vispar un gardi. ja locins darza tad vispar to pieliekot mmmmmmmmmmm
lemura | 13.08.2012. - 18:55:33

delaila20 no Rolton zupas, noteikti nebūsi pāēdusi, tikaim kartupeļi, ja galīgs bezcers... bet diezgan bēdīgs temats... kādā līmēnī mēs esam...
fallen | 13.08.2012. - 20:00:26

Nu, nez, es vai nu gatavoju pa nopietnam [parasti gan meitenes brīnās, ka es vispār māku ko gatavot] vai negatavoju vispār. Paķeru kādu augli un miers.
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.