kodeeja
|
05.01.2012. - 23:47:07
Ir grūti lasīt visu diskusiju, bet ja man jāsaka pa tēmu, tad man vecums nekad nav bijis ne šķērslis, ne rādītājs. Viss jau ir par to, nevis, cik ilgi es dzīvoju, bet kā es dzīvoju.
Viena no manām labākajām draudzenēm ir 12 gadus vecāka par mani. Es apbrīnoju viņas personību, un es zinu, ka viņa daudz smeļas iedvesmu no manis savai daiļradei. Jau kopš mūsu draudzības sākuma, kad es vēl teorētiski skaitījos nepilngadīgs bērns, mums nebiju šķēršļi kontaktam. Bet principā viss ir atkarīgs no tā, ko Tu vēlies gūt no cilvēka. Jo, nu, piemēram 35 gadīgas sievietes problēmas un sadzīve krasi atšķiras no 20 gadīgas meitenes dzīves. Ja man ir aktuālas sesijas un augstskolu problēmas, tad viņai tas viss jau sen ir secen, un es nezinu, vai man pašai būtu interesanti klausīties 9.klases absolventā, kurš man stāsta par savu eksāmenu matemātikā. Bet ja kontakts nav ikdienas problēmu pārrunāšana un tā tālāk, bet tas ir..man gribētos teikt, ka mazliet dziļāks, kad svarīga ir personība un tā, tad vecumam nav nozīmes.
Ja cilvēks kaut ko jēdz, tad man nav problēmas runāties par politiku, mākslu, dzeju, iedvesmu un tādām lietām ar krietni jaunāku cilvēku. Ja cilvēks nejēdz un es neuztveru īstās vibrācijas, tad man nekas neizdosies ne ar savu vienaudzi, ne ar "pieredzes bagātāku un viedāku" būtni.
Kaut kā tā. Jā.