jesssssssssse
|
04.03.2007. - 17:29:30
Biju klubā un nemaz nevilka ievilkt,jo,,,vienkārši aizmirsu par to,pat tad kad apkārt tā pūta:D,,,,netraucē,kamēr nepūš sejā.Taču saprotu,ka tas var notikt nejauši protams un tomēr,,,Nogalini mani maigi?(lēnām):D..kad pīpēju,tad centos to darīt veidā,kas netraucētu citus un liktu aizdomāties vispār,ka es pīpēju,ja nu vienīgi sanāca ar degošu ļuļķi garāmejošos aizsvilināt!Un tas jau būtībā ir tas arī negatīvais aspekts,ka negribot,citiem dari tomēr ko nepatīkamu!Esmu par to,lai mēs spētu iejusties citu ādā un nedarītu otram to,kas nepatīk pašam-izvirzu to,zinot,abas šīs nodarbes puses:labo un slikto ja tā var vispār nodefinēt:)Jā bet vasarā gan tā lieta ,,,,eh un nezinu vai tas ir tiešām saistīts ar gribasspēku vai nē,bet varbūt vienkārši sevī noformulēt to lietu kā dzīvē mazsvarīgu baudu,kas nav tak pamatvajadzība,ja nav ko darīt!?Ta jau labāk izvilkt no kabatas mobīlo un paspaidīt arī tur pogas-domāju,ka spēles tad tādā gadījumā ir daudz nekaitīgākas ar nosacījumu,ka pieejams svaigs gaiss un nenosēdi plakanu dupsi!:))