ht100
|
25.09.2009. - 16:26:02
Man būtu vajadzējis sekot dusta padomam un ignorēt šito diskusiju.
> Tie kas doma ka ES doma tikai par to ka lai stabilizetu jauno dalibvalstu ekonomiku
> drosvien dzivo arpus latvijas!
Nē, ES nopelns ir noņemtas barjeras ambiciozu un darboties gribošu cilvēku priekšā, viņi neliekas ne zinis par nevarīšiem. Tie ir nacionālo valdību pārziņā. Bet ES patiešām nerūpējas par kaucošiem nespējniekiem pašos spēka gados, tam nu es piekrītu. Izņēmums, tam nespējniekam ir dota iespēja iekārtot labāku dzīvi citur, ja patīk, bet tie kas to dara kaut ko arī spēj.
> tagad nak pec tekstila razotajiem! driz mums nepaliks ne LAUMA ne V.O.V.A. neka!
> visa liepaja pelna no tekstil fabrikam kuras te visur!
Un kādā veidā šamējiet tagad klapēs ciet Laumu? Jebšu paklīda bauma ka Lauma ir uz finansiālā bankrota robežas un tirgus tante nosprieda ka no Briseles rīkojums pienācis?
> ES valstim nepieciesami letie stradnieki
Muļķības. Bagātākās valstis nevar atkauties no nelegālajiem imigrantiem no Āfrikas, Irākas, un Dienvidamerikas. Arī Balkānu kriminālie grupējumi piegriezušies. Rumānijas čigāni vai kas viņi ir, varbūt moldāvi, līdz kaklam. Apgalvot ka Rietumeiropai vajadzīgi izsalkušu latviešu bari var muldoņa kurš to Jevropu nav redzējis. Lētie strādnieki dzīvo ĶĪnā, Vjetnamā, utt, kur strādā par 30 dolāriem mēnesī, un nevienam ubagi no Latvijas nav vajadzīgi.
> pec kada laika tadas valsts var vispar nebut, bet nu tas nebus agrak ka pec kada gadsimta!
Latvija kā valsts nenodzīvos pat gadsimtu, un mani tas nesatrauc. Nekas nav mūžīgs, jautājums tikai kurš būs tas kurš asimilēs un kādām metodēm.
> musu valdiba varbut ari nav mulki un tad tapec zina kaa tisi jazog lai mes
> to nepamanam, bet nu dazreiz vini to pat neslepj un krizes laika pat var
> domat par savas algas palielinasanu! :)
Politiskā elite ir kretīni, brīnums ka vismaz vienā jautājumā mums saskan.
Mani vienmēr izbrīnīja kāpēc cilvēki negrib paskatīties tālāk par savu sādžas malu kā balti cilvēki dzīvo un ņemt piemēru. Vieglāk ir gausties. Tas ka cilvēki nezin tālāk par sētmali un tas ka viņiem ir zema dzīves kvalitāte ir vienas parādības divas puses. Žēl, man būs ļoti žēl ja pēc nākamajām saeimas vēlēšanām nāksies saraut saites ar šo tautu ja kaucēji ņems pārsvaru pār darītājiem.