danteroko
|
26.01.2015. - 02:14:48
Es viņus neuztveru nopietni-ar to domāju transvestītus, jo reizēm geji arī labprāt ir pārģērbušies un tādi atnākuši uz to pašu Golden, par godu kādām tur pasākumam(vairs neatminos), bet ja runa par transpersonam, tad domāju, ka tā ir diezgan liela iekšējā traģēdija, piedzimt jūtot sevi pretējā dzimumā, es domāju, ka gana problemātiski tas ir bijis uztverams kā apkārtējiem(ģimenes locekļiem), tā arī pašam cilvēkam.Un, tad varbūt tā iemesla dēļ neuzskatu, ka ir tā pastulbi par to jājoko, kad vien ir iespēja(kā Tu to dari).Vienkārši var izvairīties, ja tas Tev nesaliekas kopā, jo arī manā prātā tas nesaliekas kopā, bet es varu pieņemt, ka tā varētu būt.Es katrā ziņā draudzīgus kontaktus ar tādiem cilvēkiem uzturēt nevēlētos, jeb tas būtu liekulīgi no manas puses, jo man nav vēlēšanās arī.
Un es viņus visus neiedalu nekur, jo nevaru atrast tādu konkrētu nišu.
p.s:Bet, ka reizēm pajoko par transvestītiem, kuri tiešām liek izcili bezgaumīgas bildes, tad es to akceptēju, jo ir tiešām smieklīgi un ja dara, tad lai to tomēr dara prasmīgāk, savādāk baigi amatieriski, tur es varu piekrist.Kā, jau to esmu teikusi, jāiziet cauri iekšējam filtram vai ir jāliek kāda bilde vai tomēr nē un nav viss portāls jāpadara par tik perversu, melni perversu, vulgāru un tml, bez tā var iztikt.