timaxo
|
25.09.2010. - 00:52:08
Manuprāt ne jau ar lētu bļaustīšanos uz aizrobežu sponsoru rēķina kāds te ko panāks. Tieši otrādi, šādi klīstot pa ielām un demonstrējot visiem savu orientāciju, vēl vairāk satracināsim tautu. Un drīz pat tie, kas pret viendzimuma attiecībām izturas ar toleanci un iecietību, nostāsies to radikāļu pusē, kas ir pret jebkādu šādu attiecību legalizāciju.
Ja pieminam rietumus, tad pamatā tiek panākts tieši ar reālām tiesu prāvām un juridiski korektiem procesiem, lobēšanu, pārliecināšanu. Ok, ja jau uzskata, ka ir Jānis ir diskriminēts, lai sūdz tiesā to, kas viņu diskriminē. Šādi līdz Eiropai un tad manīs. Manuprāt tikai profesionāli pierādot diskrimināciju, vai tiesību ierobežošanu, pakāpensiki ir iespējams ko mainīt. A tikai vēlamības vai varbūtības formā vāvuļojot par diskrimināciju vai sliktu valdību... da 100 gadus.
Finālā jau izrādās, ka neviens tā īsti nav diskriminēts, nevienam nekas tā īsti nav aizliegts. Kas grib dzīvot kopā - to dara jau tagad. Nu jā, vairākus gadus atpakaļ kādu par skolotāju nepieņēma. Un? Mani pieņēma, strādāju, kamēr apnika... :)
Vienkārši esam iedomājušies, ka noteikti vajag laulāties un tikai te. Ka noteikti visiem ar sajūsmas saucieniem ir jāapsveic divu veču laizīšanās troleibusa pieturā. Un tiklīdz kāds atļaujas atzīt, ka viņam tas riebjas, tūliņ fobijas, cilvēktiesības utt.
Mani, piemēram, nu galīgi netraucē kaut kāda likuma trūkums. Dzīvoju kopā ar čali, parādamies sabiedrībā kopā, braucam, ejam. Pie kājas, vai kāds zina vai nezina, nojauš vai ne, mūs tas netraucē. Un nemostamies katru rītu ar domu - kad beidzot varēsim precēties. Tiesa, pirmais, kad aizeju uz darbu, nav atzīšanās kolēģim - zini, man šonakt bija labs (slikts) sex. Tāds sīkums, mani neinteresē citu privātā dzīve, un netaisos citus iepazīstināt ar savējo.
Vai tad galvenais nav attiecības pašas. Vai obligāti ir nepieciešams valstij darīt zināmu, ka guļat kopā un vēlaties lai valsts izsniedz attiecīgu sertifikātu? Kam tas viss? Tapēc, ka tā dara hetero? Un? Jūs tak esat savādāki, nu tad arī esat! Vai tik ļoti gribas ceremoniju, viesus, ziedus, izēšanos un mičošanu? Tad jau tas velk pēc lētas zīmēšanās. Tad arī tā vajag atzīt, ka gribam pa smuko un aiziet. Lai Jānis saaicina draugus, radus, paziņas, noīrē pirti, nolīgst muzikantus un pēc 5 gadu pazīšanās nosvin kāzas. Jautrības pēc, lai Linda no Mozaīkas izraksta laulības apliecību, vismaz kāds papīrs. Viesnīcā uzrādot, tāpat neviens nesapratīs kas ir Mozaīka :)
Zinu, zinu, es esmu "skapists", jo satraukti nevicinos ar rokām un smalkā balsī nevaimanāju par slikto dzīvi, par dārgajiem brendu veikaliem un visus savus gay paziņas nelamāju sieviešu dzimtē :)