liberta
|
21.11.2016. - 23:55:42
Feroche, kur ir tie sagrābstītie citàti? Lūdzu, kaut 1 pierādījumu Tavai aplamajai hipotēzei!
Es gan visu, ko rakstu, rakstu te un tagad, neko necitējot un neko ne googlèjot. Tas, ka Tu mani novērtē zemàk par kaķa pirdienu, ir tikai Tavas fantāzijas un neelastīgās domāšanas sekas.
Es zinu daudzus, kuriem Tu nepatīc, šķieti vienveidīga domāšanā, pasaules uztverē un netoleranta persona.
Tirgus sievas arī bazarē... un daudz
Bet es tàdās aprindās negrozos.
Es atkal tiekoties ar sev svešiem cilvèkiem, reizem daru visu, lai neiepatiktos, un lai redzètu cilvēka patieso seju. Visiem patikt/izpatikt nav iespējams un vajadzīgs. Tā drīzāk liekulība un bezatbildība. Jo mēs katrs kā cilvēks varam dot tikai nedaudziem to vērtīgāko un labāko, kas mūsos ir. Visiem mūsu vnk var nepietikt.
Un mums katram ir reizem grūtas un smagas dienas, likteņa pavērsieni, ar ko jātiek galà būtībā vieniem. Tad var gan gadīties paviršākiem būt pret apkārtējiem, vai ko nepamanīt. Cilvēki vien esam.
Tev, Feroche, vnk nav argumentu un izteiksmes līdzekļu, tāpèc kar man kaklā visādas birkas un pieņēmumus. Tu neesi tas, ko par sevi domā ne pirms gadiem 5, ne tagad.