janisl202
|
06.10.2015. - 03:47:57
Vismaz cik es esmu bijis Mozaīkas pasākumos, nekad nav nācies secināt, ka būtu kur manas bildes izliktas, kaut jau es arī necik neslēpjos. Ir gan jāsaprot, ka publiskos pasākumos, tādos kā Praidi, ir daudz bildētāju apkārt, kuriem gan nekas netraucē to visu publiskot kaut visās vietās pēc kārtas. Protams, rīkoti tiek dažādi pasākumi un var gadīties, ka kādi no tiem arī neskaitās tik sensitīvi, lai būtu jāslēpjas, kā kādā filmu nedēļā, piemēram, kuru apmeklēt var jebkurš, neatkarīgi no orientācijas. Jebkurā gadījumā ir jāņem vērā, ka ja pasākumā ir vairāk par vienu cilvēku, tad tam vienalga būs potenciāls kļūt zināmam pārējajiem un ja tai skapja neatstāšanai ir nopietni iemesli, tad diez vai ir prāta darbs apmeklēt kādus visai specifiskus publiskus pasākumus. (Es gan te neaicinu sēdēt skapjos, vairāk izvērtēt, kas varētu notikt, ja to skapi tomēr sanāktu spontāni pazaudēt, vairumam nekas sevišķs nenotiktu, bet apstākļi, protams, ir dažādi)
Kas attiecās uz masturbāciju - to nu noteikti nevar salīdzināt ar narkotikām, tādēļ, ka ķermenis kļūst slinks, ja regulāri saņem kādus stimulus, sāk izstrādāt mazāk hormonu, līdz ar to tā vēlme noplok un nekāda atkarība neveidojās. Cita lieta, ja cilvēkam ir kādas psiholoģiskas problēmas, veidojot intīmās attiecības ar citiem cilvēkiem, tad var sanākt tā, ka ar cilvēkiem nekas nesanāk un tad, protams, tiek vainotas pārējās seksuālās aktivitātes, nevis tas, ka pamatā ar cilvēkiem nevedās, jelkādas tuvības veidošanā... Katrā ziņā - lai gan sevi var apmierināt daudz labāk, kā to spēs jebkurš cits, tomēr pašapmierināšanās ir kas pavisam cits kā sekss, reizēm vajag tuvību ar otru, reizēm ne, ja viss ir normāli - līdzsvars šai ziņā nekad nezudīs.