latviangirl
|
27.09.2015. - 08:49:15
Kad vel macijos danu valodas skola 90% no visiem churkam nestradaja. (neizbrina). Viens virietis tobrid 30 gadus vecs no Somalijas staigaja ar jaunakajiem telefona modeliem, pulksteniem un braukaja ar bmw. Es vinam prasiju, kapec Tu, budams virietis nestrada?? Vins man atbildeja prieks kam, man ar pabalstu pilniba pietiek, lai strada tie kam vajag. Plus vel vins atsauca visu savu gimeni ar n-tajiem berniem, jo bernu pabalsti seit ir fantastiski. Taa nu sanak, kamer es staigaju ar vecu telefonu, braucu ar autobusu un stradaju melnas miesas, tad sis seez majas kuli kasidams par to sanemot pabalstu, kas ir lielaka par manu algu.
Kad tos saucamos "beglus" nosuta uz darbiem stradat, vini apzinati strada loti slikti, lai darba devejs vinus nepaturetu un varetu atgriezties pie saviem pabalstiem. Bija laiks, kad sedeju bez darba, gaju uz ta saucamo regionalo domi un prasiju, vai sie var palidzet atrast darbu. Ko vini man atbildeja: tu esi no ES, tev jamekle pasai, mes nevaram neko darit jusu laba. Amen!
Plus veel "vini" ir par visu neapmierinati. Redz sievai jastav rinda pie arstiem, bernu vecakiem skola pasiem japerk macibu lidzekli, ediens neapmierina utt.
Kad ieiet kada lielveikala, vini uzvedas kaa mezoni. Kliedz, spiedz, berni neaudzinati, visu met no plauktiem ara, taisa precu iepakojumus, pie kasem taisa bardakus un neviens, protams, neuzdrosinas viniem pat aizradit.