maijamigla
|
16.04.2015. - 10:56:57
Es te viņdien aizmiegotnevarēju un nevarēju nolikt pie malas to domu pa mis lesbju konkursiņu(laikam arī kafijas bija par daudz, aizraujos, jā, uz nakti). Tad es iedomājos tā- bet kā tas sanāks, kā tiks noteikts, ka dalībniece ir pilnīga lesbe, transbiseksuāle, vai ir tikai iedomu līmenī un varbūt vispār nav? Jā, jā, man jautājums???
Lai nesanak šmaukšanās. Jo kad ir Mis konkurss tiem heteroseksuāļiem, tur skaidrs noteikums- nelaulāta un jauniņa, tur līdz cik tiem gadiem tas cenzs? Nezinu. Missiz konkursā, savukārt, var būt pavecāka, precēta, bez vīra, bez bērniem, ar bērniem un tamlīdzīgi(tā gan tad vēl uz vienu konkursu var pretendēt- mis vecmāmiņa, tātad) Bet kā tu noteiksi te? Jāuzticās dalībnieku godavārdam, gočpendel, nu! Bet cilvēki tak dažādi, daži ir arī tādi ne visai godprātīgi. Tur iedomājieties, atnāk viena pilnīgi parasta, galīgi ne homobiseksuāla smukule, kurai vienkārši patīk konkursiņi un pa skatuvi pagorīties par citu naudu, paņem un novinnē mūsu tituliņu, MŪSU tituliņu!!!! Pie tam, vispār sievietei tuvumā nestāvējusi, kur nu tur vēl kas.Iesaku stipri piedomāt par šo lietiņu. Jau pietiek, ka basketbolus un citus sportus MŪSU komandās nespēlē tikai homoseksuāles, kas tad tas būs, kad arī konkursos mūsu piedalīsies nehomoseksuāli pretendenti?