mazaunmila
|
10.06.2014. - 01:27:31
Nebūt nē! Es nerakstu motivācijas grāmatu, lai mērķauditorija būtu tikai pesimisti, šajā tirgus nišā ir pietiekami daudz rakstītāju.
Romāns izklaidei, tas nozīmē, viegli uzrakstīts teksts, bez liekiem, desmitiem lapaspušu gariem aprakstiem, kā šalca mežs vai vīteroja putniņi, kā tikko uzlecošā saule vizuļoja vēl nenožuvušajā rīta rasā... tas nozīmē raits sižets, skaidra doma, bez pārgudriem apzīmējumiem, kuru skaidrojumus jāmeklē vārdnīcā... romāns izklaidei - nozīmē viegli lasāma literatūra, lai nebūtu jāpiepūlē smadzenes un jāiedziļinās neskaitāmi sarežģītos jautājumos, kuri raisa vēl trīs dienu domāšanu pēc izlasīšanas...
Man patīk rakstīt nesamākslotus un raiti lasāmus darbus
Ja šis būtu mans pirmais darbs, var jau būt, ka es patreiz klusi spilvenā raudātu, kā man tā... bet esmu saņēmusi pietiekami daudz labu un pat ļoti labu atsauksmju par savu rakstīšanas stilu un sižeta pasniegšanas veidu, ka pieņemu, ka tie, kam nepatīk ir tie, kuriem nepieciešama cita literatūra! Tie, kuri lasa darbus, kas jau sākotnēji paredzēti tam, lai par izlasīto nodaļu spētu domāt dienām ilgi, lai meklētu apslēptu domu starp rindiņām un šķetinātu neizteiktu domu, kas ievīta miglā... Mīļie, mani, katrs lasa to, kas viņam sagādā baudu!
Es, piemēram, esmu izlasījusi visas latviski tulkotās Begšeivas grāmatas, viņa noteikti ir mana favorīt rakstniece, bet tajā pat laikā, esmu satikusi cilvēkus, kuri nesaprot, kā var izlasīt vairāk par divām Begšeivas grāmatām, jo... un tad ir paskaidrojums!
Katram savs grāmatās, mūzikā un filmās, katram savs dzīvē un ikdienā, mājās un ārpus mājas, guļamistabā un publiskā telpā! Mēs katrs esam tik forši un unikāli, cik esam un vienkārši iemācīsimies viens otru cienīt par to, kādi mēs esam!