teiksma
|
10.06.2013. - 12:24:32
Es būtībā vēlējos tikai likt padomāt, ka ir vēl kāda sabiedrības daļa, kas nav nekādi pārstāvēta un pret ko ir ļoti daudz aizspriedumu. Un arī šajā saitā nav izvēles, ko atzīmēt pareizi. Pat feisbukā ir :D
Atbalstu, bet vai nav smagi emocionāli? Kāds neraus "deķi" uz savu pusi agri vai vēlu? Katrās attiecībās ir savas problēmas. Tāpat lielākā daļa attiecību izbeidzas, tā tas ir, statistika. Un deķis ir pagaidām glīti sadalīts - ar vienu sadzīve, otrs nāk ciemos. Un pagaidām visiem labi. Es neuzskatu, ka ir labāk krāpt un melot, kā to dara 50% cilvēku. Ir tādi, kam vajag to iemīlēšanās sajūtu, vajag kaut ko jaunu. Ne velti pasaulē visvairāk literatūras, dziesmu dzejas, filmu utt ir veidotu tikai par to nelielo periodu cilvēka dzīvē, kad viņš meklē sev otru cilvēku. Ne par to garo, ko pavada monogāmā laulībā. Kaut kāda burvība tajā visā ir. Un, ja ir atrasts cilvēks, ar ko pavadīt dzīvi, kāpēc arī zaudēt to ik pa laikam lidojuma sajūtu, ko piedāvā jauna iemīlēšanās? Ar vienu sadzīve, stabila mīlestība, ar kādu citu - lidošana un rozā brilles. Man daudzi saka, ka es par daudz gribu, ka gribu visu reizē un visu reizē dabūt nevar.
Kas negrib dabūt visu reizē, tas arī nevar :D Es varu jau otro gadu :)
Bet es te nevēlos iztirzāt sevi. Galvenais, ka vēlējos painformēt, ka mēs tādi esam pasaulē, likt padomāt varbūt. Jā, varbūt arī atrast vēl domubiedrus, bet tas tā. Es uzjūtu, ka arī poliamorie pieder pie šīs komūnas, arī ļoti bieži tādi kā mēs, ir biseksuāli.
Bet nu, par aseksuāles nosodījumu es īpaši vairs nebrīnos.
Man sekss ir pat daļa no reliģijas un tas man ir svēts :D