teiksma
|
28.06.2013. - 20:34:25
Nez gan... es mīlu parasti vismaz 5 cilvēkusreizē, bet nu es nejūtu to atšķirību starp draudzību un mīlestību. Un jo vairāk mīlu, jo jūtos piepildītāka un laimīgāka. Ir bijis tā, ka liekas - viss, striķis un ziepes, un divreiz (ari papildus visam mīlas lietu dēl), esmu nonākusi līdz tādiem mēģinājumiem... bet tas bija to vērts.
Man moto ir "mēģini dabūt visu reizē, jo tā tu dabūsi vismaz kaut ko, kamēr citi, kas mēģina tikai to vienu, iespējams, nedabūs neko". Pilnīgi pierādijies dzīvē.
Vienkārši nevajag sevi izlikt visu vienam mērķim, vienam cilvēkam, vienai idejai, vienam darbam. Vajag saglabāt plašumu, tad nebūs tā, ka pazaudējot kaut ko vienu tev sabrūk visa pasaule. Un tas nenozīmē, ka tu nodod vienu lietu, darbu, cilvēku vai ideju.
Un patiesibā drosmi vajag, lai mēģinātu būt laimīgs. Nicīgi pateikt - a es jau nemaz negribu, man nemaz nevajag - tieši tā ir gļēvulība. Tie, kas mēģina, aplaužās, mēģina atkal, un parasti tomēr pie kaut kā nonāk, tieši tie ir stipri cilvēki, nevis "rūdītie ciniķi".