janisl202
|
11.09.2011. - 03:37:38
Pagājušajās vēlēšanās es nobalsoju par Vienotību un to kļūdu vairāk neatkārtošu, es pat nerunāšu par to maucību, ko viņi visu laiku piekopa "guļot" ar visiem, kas vien to gribēja, kļūstot par pirmo vadošo partiju, kas nenosaka neko, bet es runāšu šoreiz par deputāta Zaķa izteikumiem, kas atgādināšu - ir partijas oficiāli paustais viedoklis un ja reiz Vienotībai cilvēktiesības oficiāli ir pie kājas - man šāda partija ir principiāli nepieņemama, tik ilgi - kamēr Zaķis būs Vienotības sastāvā - es nebalsošu par to partiju un es arī lepojos, ka visās vēlēšanās, balsojot par Jauno laiku un Vienotību - Zaķi esmu vienmēr svītrojis un nav viņš mani it nemaz pievīlis. Dombrovska valsts glābšana ir fikcija - neviena valsts problēma nav atrisināta, tikai kārtējo reizi tās ir atliktas un ticiet man - būs vēl viena recesija, jo steidzami nepieciešamās reformas ir nerealizētas un nodokļu palielinājums ilgtermiņā atmaksāsies ar investīciju aizplūšanu no valsts, novedot to pie Grieķijai līdzīga scenārija, kad parādi ir viss, kas valstij pieder.
Par ZRP nevaru balsot, jo Zatlers ēda no rokas Šleseram un varu saderēt, ka ēd joprojām - tie patētiskie māņu gājieni mani nepiemānīs. Tāpat ir redzams, ka ZRP priekš godīgas partijas, jau nu pārāk labi kase pildās - droši vien augšāmcēlusies TP, varēja jau gaidīt, ka bez pēdām tā nepazudīs.
ZZS - bezprincipu, bezformas partija, kuras vienīgā prioritāte - Lemberga dzīves uzlabošana, nekādi nav interesanta nevienam, kas nedzīvo Ventspilī - un tur arī cilvēki būtu ļoti pārsteigti, ja iedalītais budžets uz cilvēku būtu tāds, kā citām pašvaldībām - mīts par lielo saimnieku tad izkūpētu jau pirmajā mēnesī, reizē ar pilsētas kases iztukšošanos.
VL/LNNK - es neesmu aizmirsis ņirgāšanos, kuru viņu kandidāti veica Mozaīkas aptaujas laikā, zems kultūras līmenis liecina par zemu intelektu - mums nevajag deputātus, kas neko nejēdz - ja nav ko teikt - labāk būtu paklusējuši.
Par Šlesera partiju nekad mūžā nebalsotu - ja tā būtu vienīgā partija, es boikotētu vēlēšanas - nav pieņemams fakts, ka visos Valsts izsaimniekošanas skandālos Šlesera vārds ir dzirdams, bet tiesā nez kāpēc viņš ir neaizskarams, kā arī viņa lielā mīla ar totalitārajām sektām. Viņa lepnums AirBaltic Latvijai draud ar jaunu finanšu deficītu un recesiju un māmiņu algas kaut vizuāli skaista reforma, tomēr tika veikta neieplānojot līdzekļus, kā rezultātā sociālais budžets ir izputināts un nākotnē Latvijā nebūs ne vērā ņemamu pabalstu, ne pensiju. Ja būtu jābalso - ko būtu jānošauj, par esošo situāciju - Šlesers noteikti būtu mana izvēle Nr.1
SC - es nevaru atbalstīt, jo viņi ar Šleseru iet rok rokā un es negribu nekādu Šlesera politiku - jau gana liels kaitējums ir radīts. Atliek vien minēt, ka viņus tuvina nauda, jo ideoloģiski neizskatās tik vienādi, cik labi viņiem izdodas sastrādāties dzīvē.
Tā nu sanāk, ka atliek tikai Pēdējā partija - negribu teikt, ka tā ir ideāla, bet tā ir vienīgā, pret kuru es neesmu principiāli pret. Ir laiks mainīt Saeimas sastāvu radikāli, nav ko balsot par tiem, kas gadiem ilgi ir parādījuši savu nevēlēšanos jelko darīt un ZRP kandidāti arī pārsvarā no politiskajiem atkritējiem savākti - līdz ar to - ne par ko jaunu to nosaukt nevar.
Un te neiet runa par partiju attieksmi pret netradicionālu orientāciju - te iet runa par partiju attieksmi pret cilvēkiem kā tādiem, var droši teikt, ka tādiem politiķiem kā Zaķim ir pie kājas cilvēki, ja tā nebūtu - viņš nekad nevarētu savākt galvā tādu teikumu, ja aiz tiem noniecinātajiem redzētu cilvēkus, nevis grēkāžus, kuru apspiešana, represēšana un iznīcināšana viņam varētu ienest kādu papildus balsi. Nebalsojiet par cilvēces ienaidniekiem, lai cik skaistus citus solījumus viņi neveiktu, tiem, kam nerūp cilvēki, nekad nerūpēs arī to solījumu pildīšana - jā - viņi jums melo - nemelojiet vismaz paši sev, mēs visi labi zinām pie kā noveda Hitlera un Staļina labie solījumi...