slit
|
04.08.2010. - 22:37:29
Kaut kā neticās, ka par pedofīlijas gadījumu uzliek naudassodu. Vai nu nesavāc pierādījumus, un nekādu sodu nevar būt, vai arī - krimināprocess, tiesa, likumā noteiktais soda līdzeklis, kas, manuprāt, nevar būt šādā gadījumā naudassods. Lai gan mūsu Dieva aizmirstajā valstī ne tas vien varētu notikt. Jebkurā gadījumā - ja tā ir taisnība, tad pietiek iespēju cīnīties tik un tā. Prokuratūra, prese utt. Pavisam noteikti skolā tāds izdzimtenis vairs nestrādātu. Tomēr man tas izklausās pēc pasaciņām..
Lai nu kā, draconus, tu neatbildēji, kuri lietotāji šeit ir pedofīli. Ja jau "pilns portāls" - tad nosauc viņus un arī pastāsti, kā tu vari pamatot savus vārdus. Pilngadību esi laimīgi sasniedzis, atbildi par saviem vārdiem.
Tomēr, atgādināšu - diskusijas tēma nav ne par pedofīliju, ne zoofīliju, ne nekrofīliju (lai kā te dažiem nepatiktu šos siet klāt).
Tātad, draconus, pastāsti - kāpēc divu pieagušu, rīcībspējīgu cilvēku no brīva prāta izdarīta izvēle uzsākt sakaru ir kaut kas nosodāms? Es to tā arī neesmu vēl sapratis. Ar kādām tiesībām tu iedomājies, ka tieši tavs viedoklis var būt par pamatu, lai regulētu un nosodītu šādas attiecības? Un, lai mēs lieki neputrotos, uzreiz norunāsim - kas ir gerontofīlija? Cik liela vecuma starpība attiecībās ir nosodāma, un cik liela - pieļaujama? Un pats galvenais - kāpēc tieši tāda atšķirība ir nosodāma, kas tam ir pamatā, ja neskaitām tevis paša smalko viedokli? Kā tu vari savas domas pamatot? Jo - ja tu saki, ka kaut kas ir slikts un nosodāms, tad tam uzreiz prasās pamatojums. Gaidu ar nepacietību atbildes uz šiem jautājumiem.
>>> kapēc daudzi 30> neskatās uz saviem vienaudžiem,bet gan uz krietni jaunākiem puišiem,ja jau jaunie ir tik stulbi,aprobežoti?
Pag, es jau neteicu, ka visi jaunie ir līdzīgi tev. Ir arī 20 gados nobrieduši prāti ar normālu loģiku un dzīves uztveri. Reti, bet esmu tādus brīnumus redzējis. Tikai, ja tādiem sanāk vairākkārt uzrauties uz kaut kādiem sava vecuma pajoliņiem, tad nav brīnums, ja drīz sāk prasīties pēc kāda prātīgāka cilvēka - kurus tiešām vieglāk ir sameklēt 30gadnieku rindās nekā starp vienaudžiem.
Tāpat es nesaku, ka starp 30+ nav aprobežotu subjektu, vai - ka nav seksuāli norūpējušos veču, kam tikai gaļa, kuru padr... zt. Redzi, es necenšos visus kaut kāda vecuma cilvēkus sabāzt vienā maisā. Tomēr es ievēroju dažas kopīgas tendences - piemēram, jaunība maksimālismu vai vienkārši muļķību, kas ir vērojama daudzu 20gadnieku vidū. Es nesaku un netaisos teikt, ka tās ir raksturīgas visiem 20gadniekiem, nebūt nē.
Tu dari tieši otrādi, piemēram:
"Veči jaunos izmanto tikai savtīgam nolūkam-tādējādi mēģīna justies gribēti,ceļ pavū pašapziņu :)
Tā kā,arī večuki nav nemaz tik gudri,un tie labie.. :) Ar svām novirzēm... "
Pēc šī man rodas jautājums, kā gan tu vari tik droši runāt par visiem "večiem". Ko, tiešām esi visus pēc kārtas "notestējis"? Nabaga bērns, nav brīnums, ka pēc tik rūgtām pieredzēm tev ir izveidojusies tāda "gerontofobija".
Tavai zināšanai - jā, ir daļa geju, kas ir tik vientuļi un nedabūjuši, ka viņi labprāt uz vietas noprecētu jebkuru jauno, kas trāpītos pa ceļam. Un ir pietiekami liela daļa, kas uz jauniem tukšpauriem kaut cik nopietni nemaz neskatītos. Nu, vienu nakti padr... vēl varētu, bet sarunāties ar kaut kādu 20-gadīgo ākstu - nemaz neceriet.
Un vēl ir liela daļa, kas ar kaut kādiem 20gadīgiem, atvainojos par izteicienu, šmurguļiem vispār rokas nesmērētu. Tā ka tava vāvuļošana par "večiem" kā par sugu vispār neiztur kritiku.