grifs
|
03.12.2009. - 10:52:28
kidbig - nu pat ja viņi tiekas ar citiem cilvekiem u arī citi cilveki viņiem izmaksā. So what? Cik es saprot, mēs šeit runājam par draugiem, vai ne? Iespejams, tad te būtu jājautā par varda Draugs definējumu. Bet šāda cilveka apraksta noteikti neietilpst tāds vards kā izmantošana. Ja tas ir manos spēkos, kapēc ali es draugam kaut vai aktru dienu neizmaksātu pusdienas, kamēr viņš nostajas uz savam kājām. Taja pat laikā tā draugošanās būšana ir jānopelna un kuram katram to protams nedarīšu. Un vientuļš es tik tiesam nejūtos, tapēc tas nav solis manam apmierinajumam, bet tiešām lai cilveku atbalstitu, lai viņam palīdzētu.
Nezinu kā tev aiz okeāna tur izskatās, bet šeit uz vietas ir tā, ka, man šķiet, cilvēkiem vajadzetu jo vairāk saliedēties un pabalstīt vienam otru, ja valsts to nedara. Vismaz manā skatījumā - nav tā, ka cilvekiem pavisam nav naudas - tā ir - tikai ekonomiskās situācijas sabrukuma rezultātā tā vairak koncentrējas dažu cilvēku rokās. Un valsts izdzīvošanas labā - kapēc kādam ormali pelnošajam nepadalīties ar to, kurš iespējams nepelna neko un arī pabalstu nesaņem? No tā, ka cilvēks beigās izdarīs pašnāvību vientulībā vai sakravās čemodānus un aizbrauks dzīvot kaut kur citur, valstij labak nepaliks. Ok - varbūt es to lieki te saku, jo pats neesmu nekads patriots, tomēr šī valsts man asociējas ar sev tuvo cilveku kopumu, bez kuriem visdrīzāk man pašam vairs nebūs iemesla šeit uzkavēties, tapēc šie cilvēki man škiet svarīgi, atbalstāmi un aprūpejami no manas puses. A. de S. Ekzeperi - Mēs esam atbildīgi par tiem, ko pieradinām.