zoie
|
12.11.2012. - 06:00:01
Man atkal sagribējās izteikties par Tele2 pieslēgumu, man ir tarifu plāns Savējie līdz pat šim brīdim, gadījās divreiz, kad esmu dusmīga, jo manā tele2 kontā viņi uzrādījušu kaut kādu vājprāta summu, bet tad aprēķinot norunāto un inetu caur konkrēto tarifa plānu uzrādās normāla kopsumma, kas atnāk kā rēķins.
Bet, tagad esmu domīga man uz mob atnāca sms par to, ka ir izmaiņas šajā tarifa plānā un vai LABAS?Protams ka nē, velns viņ devis, ja iepriekš bija 100MB nets, par 1.98Ls mēnesī un ja pārsniedz, tad x 3.sant, tad tagad, jau tas viss ir no 50MB un, jau x 9.sant un, ja es tā rēķinu, tad ir vnk čau.Un tā ir vnk krāpšana gaišā dienas laikā un nevis, lai klientam ir izdevīgi, bet viņi varētu apčakarēt vēl vairāk.Un, ja es pārsniedzu tagad sākot no 50MB teiksim 72MB un reiz 0, 09 =6.48ls+1.98ls(mēneša maksa).Gribas vemt, jo nu es inetu izmantoju visvairāk nekā sūtu sms vai zvanu un tele2 tīklā-tas, jau par velti.
Tele2 ir pretīgi kapitālisti un novēlu puvušu zivi pusdienās un es protams pēcpusdienā zvanīšu uz tele2, jo neesmu ar mieru maksāt kaut kādas dumjas summas par netu vien.