liberta
|
16.11.2016. - 00:18:53
Mainardo, jūtos pagodināta! ;) Paldies par Tavu uzmanību.
Es gan necitēšu Viļa Plūdoņa darbu - "Uz saulaino tāli." Jo tas būtu lieki. Vien atgādināšu, ka aicināt citus līdzcilvēkus apzināties un saprast sevi, kā arī citus sev līdzās, ir labāk par neauglīgu kriticismu, pasivitāti un samierināšanos ar ļoti izplatītu mazvērtības kompleksu, ka es viens - nieka indivīds globāli neko nevaru ne mainīt, ne ietekmēt. Jā, tā it kā ir, bet smilšu grauds pa graudam, piliens pa pilienam... kas piesaista sev līdzīgi domājošos, var izrādīties nereti vērā ņemams. Spēks.
Globalizācijas viedajā laikmetā vairāk kā jebkad katram sabiedrības indivīdam jāuzņemas atbildība par saviem darbiem, vārdiem un pārpublicēto informàciju, jo mazāk kā jebkad tā tiek rediģēta, filtrēta un atlasīta, līdz nonāk līdz tās saņēmējam.
Veidot šo diskusiju mani mudināja doma, kas jau nomāc daudzus gadus esot šeit, esot gay.lv publiskajā telpà.
Mēs tā gribam, lai sabiedrības vairākums atzīst mūsu tiesības, bet neatzīstam viens otra, nepieņemam viens otru - geji lezbietes, lezbietes gejus, u.tml.ar bsex un trans.
Es atkārtošos, bet kāpēc šajā vietnē ir tik maz cilvēku, arī tie, kas atbild par gay.lv saturu, kas saprot, ka jebkuram hetero, atverot gay.lv Diskusiju sadaļu, var rasties iespaids, ka mūsu kopiena ir slima un sexuāli nomākta, kà arī agresīva. Kas lielā mērā tā arī ir. Bet vai tad tikai tas???
Es neiestājos par filtru uzlikšanu visam. Varbūt vienīgi diskusiju sadaļai, ko redz reģistrētie/nereģistrētie lietotāji.
Lai nu kā, vnk gribēju uzrakstīt - būsim nedaudz iecietīgāki un saprotoši viens pret otru.
Ja grūti, ko saprast vai pieņemt, tad labāk paklusēt.