dan-avangard
|
06.10.2016. - 21:15:44
pat es gribu pažēloties šobrīd
es nezinu, pie vainas mazās paģiras vai arī es tiešām esmu
done, bet ir sekojoša problēma, ko tikai tikko atklāju - (vismaz Latvijā) LGBT
community galīgi nav skaidrs, kas ir trans cilvēki. vismaz man tā šķiet, ka nav skaidrs. šis man tapa skaidrs, jo cilvēki man vēstulēs šeit divreiz nosauca nepareizajā uzrunā. divreiz! labrīt, cilvēki, kā jums šķiet, kāda velna pēc abreviatūrā LGBT ir T burts? trans cilvēki ir īsta lieta,
for god’s sake! jā, ir trans cilvēki, kas atsakās no pareizās uzrunas, bet tas ir praktisku iemeslu dēļ, jo Latvija ir sūda postpadomju palieka, jo attiecīgā paaudze vēl nav izmirusi. vēl es padomāju par to, ka varētu būt cita lieta - cilvēki ir sūda egoisti, tāpēc viņiem pajāt ir, ka būtu jārespektē, tāpēc viņi runās tā, kā vieglāk. a man baigi viegli vietā, kurā es varu būt simts procenti es (tātad, šajā portālā), klausīties un saņemt vistiešāko necieņu un nesapratni? man jau ar manu ģimeni pietiek, kad reizē, kad pateicu mātei, ka man šķiet, ka esmu nepareizajā ķermenī, viņa atbildēja: "Es gan tā nedomāju.", un sencis pateica, ka visus LGBT cilvēkus jāaizved uz vientuļu salu un tur arī jāatstāj, kā dēļ es nebraucu mājās un dzīvoju kojās 24/7. bļin, portālā, kur es varu būt
truly myself, man jāsaskaras ar to pašu, ar ko saskaros ikdienā tikai tāpēc, jo dažiem, redz’, tā vieglāk.
cool, ne? vai arī man ir jābūt vismaz 40 gadiem, lai respektētu to, kas esmu, kā domāju un uzskatu? kas vispār ir vēl foršāk, pie visiem velniem...
vot tā! bļin, cilvēki, domājiet vienreiz par visām reizēm! un ja neesat pārliecināti, kuru uzrunu lietot, tad, pie velna, vajag jautāt!