oomny
|
12.11.2015. - 01:08:22
paldies par laba vēlējumiem, bet jūtos ērti tāpat un nekādu disfunkciju mana organisma barības pārstrādes sistēmā nemanu. tev gan p**a smird caur muti un tālāk caur internetu tā ka man te jāver logs vaļā un jāvēdina istaba lai neizvemtos. iesaku izmazgāt ar balinātāju.
esc, to sauc par heteronormatīvismu. nav pat nemaz jābūt kristietim, pietiek atrasties "tikumīgā" vidē un neskatīties ārpus klapītēm un voilà, pārliecība, ka monogāmas "uzticīgas" attiecības ir vienīgā pareizā lieta (un jebkādi citi atiecību modeļi ir nekas cits kā nešķīsta izvirtība) ir gatava!
starp citu, te mēs nonākam pie netieša apstiprinājuma, ka lesbes ar lieliem dildo neaizraujas, un vēl vairāk, vispār neaizraujas ar penetrāciju. un šo es gan nesaprotu - ok, ticu ka laizīt ir forši, bet kā var negribēties vagīnā kaut ko iespraust? kā darbojas fallofobija, un cik izplatīta tā ir starp lesbēm?
ja vīriešiem, kam ir sekss ar vīriešiem, līdzīgā veidā būtu nepatika pret sava peņa ievietošanu kaut kur, tad viņi ar partneriem to vien darītu kā sūkātu un dročītu, bet nē, vīriešiem šādas fobijas nav, viņi, lai arī kā viņiem nepatiktu vagīnas, ar lielāko prieku penetrē vagīnām visnotaļ līdzīgos savu partneru ānusus (par to, kāpēc vīriešiem patīk tikt penetrētiem, ir vēl atsevišķs stāsts).
apbrīnojamas atziņas. nudien, būs jāaiziet uz bibliotēku kāda gudra grāmata palasīt, kā seksuālā orientācija korelē ar dziņu izmantot savus dzimumorgānus "dabiskā" veidā (t.i. penetrēt vai tikt penetrētai). es ticu, ka ir tādas gudras grāmatas, kur šie fenomeni ir izskaidroti.