janisl202
|
29.09.2015. - 01:27:59
Kas to būtu domājis, ka šeit tik daudzi lieto visādus medikamentus... Es pats lietoju tikai miega zāles un tas pats ir vienīgi tajās retajās reizēs, kad darbā kāda problēma nav atrisināta, jo citādi mēdzu visu nakti nodomāt par risinājumu veidiem un tad nākamā diena ir drūma...
Katrā ziņā - ja mācās virsū depresija - ir nepieciešams kāds, ar ko runāt par to visu... Lielākoties labākais ar kādu labu draugu, kaut ir arī situācijas, kad visi draugi pārāk iesaistīti tajās dzīves padarīšanās un labāk der kāds svešinieks... Protams, ja iespējams - vienmēr labāk tomēr te iesaistīt draugus, jo tiem tomēr kaut cik rūp, kas ar Tevi notiek...
Par vientulību - tam ir maz sakara ar cilvēku skaitu apkārt, dažkārt var arī būt draugu pulka vidū un būt vientuļš, dažkārt ir tā, ka pat pašam neizdodas tikt sev klāt. Šeit parasti pat problēma nav sabiedrībā, bet pašā, paši cilvēki parasti ir tie, kas nevienu pēc būtības nepielaiž sev ne tuvu un tad arī veidojās situācija, ka ir daudz paziņu un neviena drauga... Es pats savā ziņā vienmēr esmu bijis vientuļš, jo manā atmiņā ir pārāk daudz tādu melnu caurumu, kuros neesmu ielūkojies jau gadiem ilgi, pārāk daudz sāpju, ko gribējās norakt tā, lai nekad neatcerētos un no kā vairs maz ko arī atceros... protams, tā vienmēr ir izvēle, vai tuvoties vai distancēties un sāpīgas mēdz būt tās abas.
Kas attiecās uz agresiju, tā lielākoties veidojās, kad ir problēmas ar sevis pieņemšanu, ja iekšējos konfliktus nerisina, tie pārtop ārējos konfliktos, un vēlmē savas iekšējās sāpes pārnest uz āru, vai nu uz sevi - graizot un svilinot ķermeni, vai nu uz citiem - tos sitot vai pazemojot... Protams, ir jāsaprot, ka tās ārā iznestās sāpes nezūd arī iekšienē, tas ir vien tāds īslaicīgs pašapmāns... Kaut var runāt par medikamentiem un ārstiem, bet to problēmu pēc būtības var risināt vienīgi pats - pārējie var atvieglot ceļu, bet nevar to noiet Tavā vietā.